Sådan stopper du pop op-vinduer på din computer gratis

Elementer, du har brug for

  • Windows-pc

  • Fjernelse af spyware-program

  • Firewall-program

Nogle pop op-vinduer er ægte fejlmeddelelser eller advarsler leveret af Windows, dit antivirusprogram eller en anden betroet softwareapplikation. Så er der legitime pop op-vinduer, der beder dig om at gøre noget, såsom et pop op-vindue på din e-mail-konto, der beder om dine loginoplysninger. Så er der pop op-vinduer, der ikke bare er irriterende. De er undertiden pinlige og ofte farlige forårsaget af en spyware-infektion på din computer.

Brug Internet Explorer's pop op-blokering. Åbn Internet Explorer, og klik på "Værktøjer" på værktøjslinjen. Peg på "Pop-up-blokering", og vælg derefter "Aktivér pop op-blokering." Hvis du modtager en besked, der spørger, om du er sikker på, at du vil aktivere pop op-blokkeringen, skal du klikke på "Ja".

Brug pop op-blokkeringen i Firefox. Klik på "Værktøjer" og derefter på "Indstillinger". Vælg "Indhold", og marker derefter afkrydsningsfeltet "Bloker pop op-vinduer". Klik på "OK" for at anvende ændringer.

Opdater Windows regelmæssigt. Besøg Windows Update-webstedet og søg efter nye tilgængelige opdateringer. Opdatering sikrer regelmæssigt, at din software indeholder opdateret beskyttelse mod spyware og malware.

Scan din computer for spyware og adware. Disse typer malware eller skadelig software er berygtet for at forårsage pop-ups. De kan også beskadige forbindelsesfiler på din computer og stjæle personlige oplysninger fra dig.

Sørg for, at dit firewallprogram er tændt. I de fleste versioner af Windows kan du kontrollere dine firewallindstillinger ved at gå til "Start" -menuen, klikke på "Kontrolpanel" for at åbne den og vælge "Sikkerhed". En firewall blokerer for, at mange skadelige programmer, såsom pop-up, der forårsager spyware, når din computer.

Tips

De fleste pop-up-blokkere har en "Undtagelse" -mulighed, så du kan tillade pop-ups fra websteder, du vælger.

Advarsler

Download ikke noget, medmindre du er 100% sikker på, at det er sikkert. Mange freeware- og shareware-programmer indeholder spyware.