2 Mulige løsninger til mail SMTP-sendefejl i OS X Yosemite

Nogle Mac-brugere, der opdaterede OS X til Yosemite, har fundet Mail-appen for at opleve fejl eller problemer, når de forsøger at sende e-mail. Typisk er dette i form af en SMTP-serverforbindelsesfejl, en postkasse, der tilsyneladende sidder fast offline, en gentagen anmodning om adgangskode fra Mail-app (et ret almindeligt problem, som vi tidligere har rettet) eller en anden forbindelsesfejl. Hvis du oplever nogen af ​​disse problemer med Mail-app, er løsningen sandsynligvis enkel, da vi viser dig.


En hurtig note til Gmail-brugere, der oplever et indgående eller udgående mail-problem, en forbindelsesfejl eller en fejlmeddelelse, der siger, at Mail "Kan ikke sende besked via serveren smtp.gmail.com." Eller "Gmail SMTP-forbindelsen til serveren smtp. gmail.com mislykkedes. "Mens en af ​​løsningerne beskrevet her sandsynligvis løser problemet, er det også muligt, at du oplever fejlen, hvis du bruger 2-faktor-godkendelse på Google-kontoen. Hvis du bruger 2-faktor-godkendelse, skal du oprette en appspecifik adgangskode fra Google her og bruge det i fejlfindingsløsning nr. 1 i stedet for din normale kontoadgangskode. Husk det, når du arbejder igennem denne proces.

1: Fix afsendelse af mailfejl i OS X Yosemite med referencer

Hvis du får, kan du ikke kun sende mailfejl, når du forsøger at sende mail eller forbinde til din e-mail-SMTP-server, er løsningen sandsynligvis den samme, som når Mail gentagne gange beder om et kodeord, skal du blot genautentificere og levere SMTP-serveren Din login og adgangskode som angivet i postindstillingerne:

 1. Åbn Mail-appen og gå til Mail-menuen, og vælg derefter "Preferences"
 2. Vælg fanen "Konti" i indstillingsvinduet
 3. Vælg den mailkonto, der oplever problemer og / eller fejl
 4. Se under fanen 'Kontooplysninger', og klik på 'Outgoing Mail Server (SMTP)' og vælg 'Rediger SMTP Server List'
 5. Vælg fanen 'Avanceret' på skærmen Rediger SMTP Server List
 6. Indtast venligst dine login og adgangskodeoplysninger for den berørte e-mail-konto her
 7. Klik nu på "OK" og luk Preferences, vælg til "Save", når du bliver spurgt om ændringer
 8. Skriv en ny email-besked og send den (til dig selv, din mor, julemanden, hvem, det er bare en test email)

E-mailen skal nu sendes som normalt.

Når den e-mail går igennem, kan du have nogle usendte meddelelser, der sidder i din udbakke, de sender automatisk i tide, men du kan også synkronisere postkontoen for at skubbe den sammen.

Hvis du stadig oplever postproblemer med faste udgående meddelelser og SMTP-serverfejl, skal du gå videre til næste trick.

2: Fix Outbound Email SMTP-fejl i Mail App manuelt

Ovennævnte trick skal gøre jobbet og løse dine problemer, men hvis du har bekræftet login og adgangskode er indstillet og nøjagtigt og stadig finder du stadig kæmper med Mail app undlader at sende e-mails og din outboks fylder op med unsent email, en anden mulig løsning blev fundet af en Apple Support forums bruger. Bemærk, at dette ændrer e-mail-kontoen for at tillade usikker autentificering, hvilket potentielt kan være en sikkerhedsrisiko, hvilket gør dette til en uacceptabel løsning for nogle brugere. Hvis dette skyldes en fejl i OS X Yosemite Mail app, vil en løsning sandsynligvis blive frigivet for at løse problemet uden at skulle ændre en plistfil selv. Dette er lidt mere avanceret, og du vil sikkert gerne sikkerhedskopiere din Mac (eller i det mindste filen Accounts.plist), før du ændrer noget her:

 1. Afslut fra Mail-appen
 2. Fra OS X Finder skal du trykke på Command + Shift + G og indtaste følgende sti:
 3. ~/Library/Mail/V2/MailData/

 4. Lav en kopi af filen "Accounts.plist" til dit skrivebord - dette vil fungere som en backup, hvis du bryder noget, skal du bare bytte den pågældende fil tilbage
 5. Åbn filen hedder "Accounts.plist" i din valgte tekstredaktør
 6. Find den følgende linje:
 7. UserAllowsInsecureAuthentication

 8. Udskift den "falske" tekst med "true", så den læser, så gem filen Accounts.plist
 9. Luk TextWrangler eller TextEdit, og genstart Mail app
 10. Prøv at sende en mail som normalt, det skal fungere som normalt

Som allerede nævnt, er dette en ændring, der muliggør potentielt usikker autentificering til den e-mail-konto, hvilket gør det upraktisk for brugere, der udelukkende bor på offentlige wifi-netværk eller i høj sikkerhedsrisikomiljøer.

Hvis du har flere konti konfigureret i Mail app, der har problemer, skal du finde den konto, du har problemer med i filen Accounts.plist. Selvfølgelig, hvis problemet sker med alle konti, så vil du gerne ændre den for alle de konti, der udføres med manglende SMTP-svar.

Har # 1 eller # 2 løst dine problemer med Mail app med OS X Yosemite? Kan du sende og modtage e-mail som normalt igen? Lad os vide i kommentarerne.