Sådan ændres linjefarve i Photoshop

Adobe Photoshop er et værktøj oprettet til at forbedre og ændre billeder ved hjælp af forskellige teknikker. Ved hjælp af Adobe Photoshop er det meget nemt at ændre billeder digitalt og efterbehandle dem for at skabe det ønskede look, når du først tager eller ser billedet. Programmet blev først udgivet i 1990 af Adobe Systems og er markedsledende inden for billedmanipulation fra 2010. Der er mange teknikker inden for Photoshop til at opnå det, du ønsker, og at ændre linjefarve kan være relativt simpelt, hvis det gøres korrekt.

Trin 1

Find det billede, du vil ændre, og højreklik på det. Vælg: "Åbn med> Adobe Photoshop." Dette kan også opnås ved først at åbne Photoshop, vælge: "File> Open" og navigere til billedet.

Trin 2

Sørg for, at billedet er i RGB-farvetilstand ved hjælp af kommandoen: "Billede> Tilstand> RGB-farve."

Trin 3

Opret et nyt lag over det lag, du vil ændre, og fyld dette lag med den ønskede farve til linjerne.

Trin 4

Find rullelisten: Lagpaletteblanding, og vælg: "Lys> Skærm> Lineær undvigelse." Billedet skal have den tidligere valgte farve.

Når du har opnået det, du ledte efter, ved at bruge et lag eller flere lag, hvis der var behov for flere farver, skal du flade billedet under: "Lag> Flad billede" og derefter gemme.