Mac Apps husker ikke adgangskoder? Fix hurtigt ved at reparere nøgleringstilgang

Kan Safari ikke længere huske login og adgangskoder? Er Mail.app beder om en adgangskode, hver gang du starter appen, og forsøger at tjekke eller sende mail, på trods af at du har indtastet loginoplysninger igen og igen? Når en Mac-app ikke længere husker adgangskode og login-data, er det ofte resultatet af beskadigede keychain-filer. Dette er let at rette i tre enkle trin med Nøgleringstilgang førstehjælp.

  1. Brug Spotlight ved at trykke på Command + mellemrumstasten, og skriv derefter "Nøgleringstilgang" og tryk på retur
  2. Åbn menuen "Nøgleringstilgang" og vælg "Nøgleordets førstehjælp"
  3. Indtast brugerens adgangskode, og kryds af feltet "Reparer", og klik derefter på "Start"

Når nøglering af nøglering er afsluttet, skal du slukke for nøgleringstilgang og vende tilbage til programmet, der ikke kunne huske login og adgangskodeoplysninger. Du kan blive bedt om en gang til login, men fra dette tidspunkt skal det huske det.

Du kan bruge den samme løsning, når en Mac ikke kan huske Wi-Fi-adgangskoder, selvom glemme netværk er løst gennem Reparation af tilladelser i stedet.

Denne proces vil være den samme for Mac OS X 10.6, OS X 10.7 og OS X 10.8, OS X 10.9. Du er velkommen til at bekræfte nøgleringskonfigurationen, før du reparerer den, men der er lidt grund til ikke at hoppe direkte til reparationsprocessen.