Hvordan AT & T opdager uofficiel tethering og hvordan man stopper det ved at fungere som Android

Du ved sikkert nu, at AT & T ikke er en fan af uofficiel iPhone-tethering, og de opdaterer nu automatisk konti til betalte tethering-planer, når de opdager en uautoriseret tetheringaktivitet for iPhone-brugere.

Hvordan AT & T opdager uofficiel tethering fra iPhone
Så hvordan ved AT & T du tethering i første omgang? Tilsyneladende er det meget nemt at opdage fra iPhone- brugere, som AndroidPolice forklarer:

Jailbroken iPhones bruger typisk samme tethering teknik som en standard iPhone, den som allerede er til stede i iOS. Denne metode afslører tethering-aktivitet ganske let, fordi iPhone, når den i tethering mode sender trafik via et alternativt APN (AT & T-adgangspunkt / router) til det udtrykkelige formål at identificere trafikken som tethered data. Dette gør det meget nemt for AT & T at identificere, hvorvidt en iOS-enhed bruger tethering, eller hvor meget af deres data der indtages via tethering.

Med andre ord ser AT & T simpelthen på, hvem der bruger tethered data gennem disse APN'er, og så krydser de disse brugerkonti for at se, om de betaler for en tetheringplan. Det er så simpelt.


Glemmer uofficiel iPhone Tethering-brug, eller, hvordan man kan lide en Android-bruger
For at forstå, hvordan brugerne vil skjule deres tethering-brug, skal vi forstå, hvorfor uofficiel tethering på Android ikke tager den samme varme fra AT & T som iPhone-brugere. Igen forklarer AndroidPolice:

Android-tethering er derimod ikke oprettet for at rute data gennem en alternativ APN, når telefonen er i tethering-tilstand - hvilket betyder at AT & T faktisk ville skulle scanne pakker for at afgøre, om du er tethering. Dette kræver omledning af AT & T's ressourcer (læs: penge), mens identifikation af iPhone-tethering er markant enklere (læs: billig).

På grund af dette antyder AndroidPolice, at Android-brugere måske aldrig behøver at bekymre sig om at betale det uofficielle tethering gebyr, fordi nemme at opdage Apple iPhone-brugere dominerer AT & T-abonnentbase, hvilket gør dem til et mere omkostningseffektivt mål.

Med andre ord, hvis du ikke vil have AT & T at vide, at du bruger en uofficiel tethering-app, skal du skjule dette ved at opføre sig mere som en Android-tethering-app og ikke bruge den alternative APN. I øjeblikket er denne evne begrænset til den nyeste version af PDANet, som har en "Hide Usage" indstilling i appen.

Jeg vil ikke anbefale at bruge denne fremgangsmåde til at skjule tethering-brug, mens jeg er uenig i AT & T's nedbrud, de vil helt klart ikke have brugere tethering uden at betale et gebyr. Det er deres service, vi har tilmeldt os det, vi spiller efter deres regler. Er det retfærdigt? Mange, der indbefatter mig selv, tror ikke det, men det er den måde det går på. Hvorfor genere springe gennem alle disse hoops, når du bare kan betale en ekstra $ 20 / måned og ikke behøver at bekymre sig om det?

(btw at awesome Death Star AT & T logo er også fra AndroidPolice)