Sådan installeres et parabol netværk HD parabol

En parabol-netværk HD-parabol giver satellitprogrammering i høj opløsning til dit hjem. Installation kan virke skræmmende, men du behøver ikke betale de ekstra kontanter for installationsgebyrer. I stedet kan du selv klare opgaven, så længe du har en ven som assistent. Du kan montere parabolen, tilslutte satellitmodtageren og foretage korrekte rettelser til opretning af parabol med intet andet end en boremaskine og enten et komponentvideokabel eller HDMI-kabel til modtagerinstallation.

Trin 1

Find et monteringsområde til din Dish Network HD-skål, der er fri for snavs. Sørg for, at der er et fladt monteringsområde til fadet. Anbring skålen på monteringsområdet, så dens bund flugter med overfladen under den. Bor de medfølgende bolte i boltehullerne på basen for at fastgøre parabolantennen på plads.

Trin 2

Ret Dish Network HD-skålen mod den generelle sydlige himmel over, hvis du er placeret på den nordlige halvkugle. Hvis du befinder dig på den sydlige halvkugle, skal du rette skålen mod den nordlige himmel.

Trin 3

Kør koaksialkablet, der kommer ud af bagsiden af ​​din skåls mast nedad ind til din satellitmodtager, som skal være ved siden af ​​dit tv-apparat. Sæt koaksialkablet i "ANT IN" -porten bag på modtageren.

Trin 4

Tilslut modtageren til tv'et. Du kan bruge komponentvideokabler til at gøre det eller HMDI. Komponentvideokablerne er blå, grønne og røde og matcher ensfarvede porte på bagsiden af ​​modtageren og dit tv. Du skal også bruge et lyd-RCA-kabel til lyd. Dette har to sæt hvide og røde stifter, et sæt der tilsluttes de hvide og røde RCA-lydporte på bagsiden af ​​din modtager og det andet sæt der tilsluttes de samme farvede porte på bagsiden af ​​dit tv. Alternativt kan du bruge et HDMI-kabel i stedet for komponentkablerne til din forbindelse. For at bruge en HDMI skal du blot slutte den til de "HDMI" -mærkede porte på din modtager og dit tv.

Trin 5

Tænd for tv'et og modtageren. Vælg indstillingen "Signal Meter Screen" i menuen, og vend tilbage til skålen uden for. Få din ven til at vente ved målerskærmen.

Trin 6

Skift højde (op / ned) tilpasning af parabol nettet HD parabol gradvist. Vent fem til ti sekunder efter hver justering, indtil din ven ringer op fra målerskærmen. Målerskærmen læser dine justeringer, mens du foretager dem, og rapporterer, hvor tæt du er på at indstille din ret til de rigtige koordinater. Foretag yderligere justeringer baseret på vejledningen til signalmålerskærmen.

Skift azimuth (venstre / højre) tilpasning af Dish Network HD-skålen, som du gjorde højden. Foretag justeringer baseret på rapporter om signalmålerskærm, indtil signalmålerskærmen viser, at alle koordinater er nået korrekt. Din installation er færdig.