Marley Cooling Tower Specifikationer

Fra og med 2010 blev Marley Cooling Towers fremstillet af SPX Technologies, et firma der har mere end 150 kontorer, datterselskaber og partnere rundt om i verden. SPX er et konglomerat af virksomheder, der blev dannet i det tidlige 20. århundrede. Ud over køletårne ​​fremstiller SPX maskiner til markederne for elproduktion, køling, industri og VVS.

Marley Aquatower, Marley AV, Marley CTF og Marley MCW Specifikationer

Marley Aquatower er ASHRAE 90.1-kompatibel og OSHA-kompatibel (Occupational Safety and Health Administration). Den er lavet med G235 galvaniseret stål, rustfrit stål eller glasfiber; har integrerede lameller, der er standard for nul vandstænk; og fås med 1 års garanti og global tilgængelighed. De fleste af Marley AV-køletårne ​​er ASHRAE 90.1-kompatible, og alle er OSHA-kompatible og har en 5-års mekanisk garanti. De er også lavet med G235 galvaniseret stål eller 300 rustfrit stål til en del eller hele tårnets struktur. Marley CTF er lavet af glasfiber og er et tvangsudkast, modstrøms køletårn. Marley MCW køletårn er fremstillet i kraftigt galvaniseret stål eller rustfrit stål i 300-serien. Det er OSHA-kompatibelt og leveres med en 5-årig mekanisk garanti.

Marley MD, Marley NC og Marley QuadraFlow Specifikationer

Marley MD er CTI-certificeret og ASHRAE 90.1 og OSHA-kompatibel. Det er lavet med triple-pass indløbsgitter og drift eliminatorer. Det er en god mulighed for begrænsede stedforhold og / eller lavenergikrav og leveres med en 5-årig mekanisk garanti. Marley NC køletårn fås i stål, glasfiber og stænkpåfyldningsmuligheder. Hver er CTI-certificeret og ASHRAE 90.1 og OSHA-kompatibel. Hver har høje seismiske muligheder for jordskælvszoner, blæser med lav lyd, enkelt eller dobbelt indløbsrør, integrerede lameller og en 5-års mekanisk garanti. Marley QuadraFlow køletårn er lavet til at blive samlet på jobstedet. Som de andre køletårne ​​er det CTI-certificeret og ASHRAE 90.1 og OSHA-kompatibelt. Den er lavet med en ventilator med indstillelig træk, justerbar hældning og en fritflydende drivaksel i rustfrit stål.

Marley Series 10 og Series 15, Marley Sigma og Marley SRC Specifikationer

Marley Series 10 og Series 15 køletårne ​​er OSHA-kompatible, leveres med 5 års mekanisk udstyrsgaranti og er lavet med vindbelastningsændringer og høje seismiske muligheder for jordskælvszoner. De bruges hovedsageligt til papir-, stål- eller sukkerfabrikker, eller hvor vandtemperaturer overstiger 140 grader Fahrenheit. Marley Sigma er FM-godkendt og ASHRAE 90.1 og OSHA-kompatibel. Disse køletårne ​​er lavet med Douglas gran, HDG stål, lang levetid pultruderet glasfiber eller rustfrit stål. De kommer med vindbelastningsændringer, høje seismiske muligheder, integrerede lameller og en 5-års garanti for mekanisk udstyr. Marley SRC er et køletårn af glasfiber, der fås med en rustfri stålkonstruktion. Det er et køletårn lavet til plads- og prisfølsomme applikationer, der er fremstillet på fabrikken og designet til at blive samlet på jobstedet.