iOS 12 Beta 3 Download tilgængelig nu til test

Apple har udgivet iOS 12 beta 3 til brugere, der deltager i iOS beta testprogrammet.

Den indledende iOS 12 beta 3-udgivelse er tilgængelig for enhver iPhone eller iPad, der er indskrevet i udvikleren beta-testprogram. Den offentlige beta-udgivelse fulgte kort efter, udgivet som offentlig beta 2.

Brugere, der deltager aktivt i iOS 12 beta-programmet, kan finde den seneste opdatering, der er tilgængelig til download nu via softwareopdateringsmekanismen i programmet Settings.

Udviklerens udgivelse af iOS 12 beta 3 kan downloades lige nu, mens den offentlige beta-build af samme udgivelse typisk kommer lidt senere og ofte et versionsnummer bagved. Den tilsvarende offentlige beta version er iOS 12 public beta 2, som er tilgængelig nu for at downloade:

Enhver kan tilmelde og installere den iOS 12 offentlige beta (eller køre iOS 12-udvikleren beta) på en hvilken som helst enhed, der understøtter iOS 12, men fordi beta-software er mindre stabil end en endelig version, anbefales det generelt ikke til nybegyndere, eller til primære enheder.

Separat har Apple også udgivet macOS Mojave beta 3 sammen med nye udviklerbetas til tvOS og watchOS.

Det er også bemærkelsesværdigt at huske, at iOS 12 og macOS Mojave 10.14 beta er helt adskilt fra den yderligere igangværende beta-udvikling af iOS 11.4.1 og macOS High Sierra 10.13.6.

iOS 12 er indstillet til at bringe en række nye funktioner til iPhone og iPad, herunder gruppe FaceTime chat, ny Animoji, en evne til at oprette din egen brugerdefinerede Animoji avatar til iPhone X brugere, en funktion, der giver dig mulighed for at spore, hvor ofte du bruger en iPhone eller iPad, nogle ændringer til forskellige indbyggede apps, en ny måleapp og en række andre små funktioner og forbedringer, sammen med forbedringer af ydeevnen.

Den endelige version af iOS 12 har en tidsplan for udgivelsesdatoer, der er fastsat til efteråret i år.