Fejlfinding af et Wii Fit Board

Et af de mest populære spil til Nintendo Wii-videospilkonsollen er Wii Fit. Dette spil fungerer som et træningsregime, der bruger et specialbræt, der sporer din bevægelse. Wii Fit Board (også kendt som Balance Board) er et trådløst specialudstyr. Hvis du har problemer, kan du lære et par fejlfindingstrin, du kan tage for at afhjælpe de almindelige problemer, som brugerne har med Wii Fit Board.

Reagerer ikke korrekt på bevægelse

Hvis Wii Fit Board ikke viser din bevægelse korrekt på skærmen, er der et par trin, du kan tage for at forsøge at rette problemet. Sørg for, at dit Wii Fit-kort er placeret korrekt foran Wii's sensorbjælke med det blå strømindikator vendt væk fra fjernsynet. Hvis Wii Fit Board stadig ikke reagerer, kan du prøve at udskifte batterierne. Uforudsigelig funktion kan være et symptom på lav effekt.

Synkroniseringsproblemer

Da Wii Fit Board er en trådløs enhed, skal den synkroniseres med Wii for at fungere korrekt. Wii Fit Board synkroniseres, når det blå lys på toppen af ​​tavlen forbliver tændt konstant. Hvis det blå lys blinker eller slet ikke er tændt, er der et synkroniseringsproblem. Prøv at synkronisere tavlen med din Wii ved at finde den lille røde synkroniseringsknap på Wii (placeret foran på konsollen under SD-kortlågen) og synkroniseringsknappen på Wii Fit Board (placeret under batteridøren). Start synkroniseringen ved først at trykke på og slippe synkroniseringsknappen på Wii Fit Board og derefter trykke på sync-knappen på Wii, mens lysene på Wii Fit Board stadig blinker. Du ved, at synkroniseringen har været vellykket, når lysene forbliver blå.

Korrekt vægt ikke vist

Hvis Wii Fit Board ikke viser din korrekte vægt, er der et par skridt at tage. Hvis du har placeret Wii-Fit Board på et tykt tæppe, kan du prøve at placere et fast tæppe eller en matte under det. Du kan også købe Wii Balance Board-forlængere, som hjælper med at sikre funktionalitet på tykt tæppe.