Få adgang til AirPlay fra låseskærmen af ​​iOS-enheder til Stream Music

Du kan hurtigt få adgang til AirPlay-streaming lige fra låseskærmen på enhver iPhone, iPad eller iPod touch. Det eneste krav er, at du har en eller anden form for lyd (eller video) med låseskærmen aktiv, og den kan afspilles fra en standard app som musik eller fra noget som Pandora eller Spotify.

  • Begynd at afspille lyd fra enhver app (Musik, Pandora, Spotify, Rdio osv.)
  • Dobbeltklik på knappen Hjem for at indkalde låseskærmens kontrol
  • Tryk på AirPlay-knappen og vælg modtageren for at sende strømmen

Dette er meget hurtigere end multitasking bar tilgangen, da det fungerer direkte fra låseskærmen, og du behøver ikke at være i en bestemt app for at aktivere det heller. Faktisk vil nogle apps, der ikke direkte understøtter AirPlay, stadig være i stand til at streame deres output ved hjælp af dette låseskærmstrik, prøv det ved at starte musik i en sådan app, lås derefter skærmen og derefter bruge dobbeltklikningsmetoden at vælge en AirPlay-modtager.

AirPlay-knap ikke synlig på låseskærmen?

Du skal have en godkendt AirPlay-modtager inden for rækkevidde, så AirPlay-knappen er synlig på låseskærmen. Du skal også være på en AirPlay-understøttet iOS-version (5.1 eller nyere).

Et Apple TV vil selvfølgelig tjene som en modtager, men hvis du ikke har en, har du ikke lykke, fordi der er masser af softwarebaserede AirPlay-modtagere, der også kan arbejde for at sende musikstrømmen til. Reflektor (gratis at prøve) og XBMC (gratis altid) er vores personlige favoritter, og de er kompatible på tværs af platforme, hvilket betyder at du kan køre dem på en Mac OS X-maskine, en Windows-pc og i tilfældet med XBMC, endda en Linux boks eller modded Xbox. Hvis knappen ikke vises, og du har disse apps kørende og konfigureret korrekt til AirPlay-understøttelse, er det muligt, at de netop ikke er blevet opdateret endnu, så prøv at dobbeltklikke på Home-knappen igen for at skjule og igen for at vise låseskærmens kontrol