Sådan fjernes Safari fra din iPhone

Når du får en iPhone, Apples mobiltelefon med en multitouch-skærm, vil du muligvis primært bruge den til at foretage telefonopkald og ikke til at surfe på Internettet med Safari-browseren, der kommer installeret på hver iPhone. IPhone opretter forbindelse til internettet via Wi-Fi og mobildatanetværk, så du kan surfe på nettet, udveksle e-mail, få adgang til Apples iTunes Store for at downloade musik og videoer og bruge FaceTime til at foretage gratis videoopkald. Du kan nemt fjerne Safari-appikonet fra startskærmen på din iPhone, hvis du ikke vil have det.

Tryk på knappen "Hjem" for at gå til iPhones startskærm.

Tryk på ikonet "Indstillinger" på startskærmen.

Tryk på "Generelt" og derefter på "Begrænsninger".

Tryk på "Aktiver begrænsninger."

Indtast en firecifret adgangskode ved hjælp af de cifre, du ønsker, og skriv den igen for at bekræfte. Skriv din adgangskode ned, og opbevar den et sikkert sted, hvis du tror, ​​du måske glemmer den. Indstillingssiden "Begrænsninger" vises.

Tryk på indstillingen "Safari" til "Fra". Dette deaktiverer Safari på iPhone, og Safari-appikonet fjernes fra startskærmen.

Tryk på knappen "Hjem" for at vende tilbage til iPhones startskærm. Kun den person, der kender adgangskoden "Begrænsninger", kan aktivere Safari igen.