Hurtigt Drej iPhone Batteri Gemme Lavt strømtilstand Til & Fra med Siri

Den fremragende batteribesparende lavt strømtilstand, der er tilgængelig for iPhone-brugere i moderne versioner af iOS, kræver typisk at blive aktiveret via batteriniveauer, men der er en endnu hurtigere måde at tænde og slukke for funktionen til enhver tid igen. Siri.


Siri kan hurtigt tænde for lavt strømtilstand eller slukke for funktionen igen, og den fungerer endda med den magiske håndfri Hey Siri-funktion, så du kan kommandere batterilevetiden fra en afstand, hvis det er nødvendigt.

Fortæl Siri "Tænd for lav strømtilstand" for at aktivere batteribesparelse på iPhone

Ønsker du ikke at aktivere lav strømtilstand på iPhone gennem batterinstillinger som en slags dyr, der fumler gennem appen Settings for at gå til batterisektionen og derefter skifte en switch? Mig heller ikke, og takket være Siri kan vi bare udstede en hurtig talekommando for at tænde for lav strømtilstand i stedet.

Fortæl Siri "Sluk for lav strømtilstand" for at deaktivere på iPhone

Hvis du har fundet det gule batteriikon på iPhone og ikke vil have lav strømtilstand tændt, skal du blot ringe til Siri ved at holde hjemme-knappen på iPhone og sige "sluk for lavt strømtilstand"

Flere sprogvariationer virker til at slukke for strømforbrugsreduktion og strømbesparelsestilstand igen og igen, herunder at fortælle Siri til:

  • "Tænd for lav strømtilstand"
  • "Sluk for lav strømtilstand"
  • "Tænd for lav strømtilstand"
  • "Sluk for lav strømtilstand"
  • "Aktiver lav strømtilstand"
  • "Deaktiver Low Power Mode"

Vi har diskuteret Low Power Mode før, det er en fremragende funktion og langt den mest effektive metode til at forlænge batteriets levetid på en iPhone uden at manuelt gennemgå og justere et ton af indstillinger på egen hånd. Prøv det, forstå, hvordan det virker med Siri, og få vanen med at bruge det, når du vil have dit batteri til at vare meget længere.