Sådan opdateres BIOS til 680i SLI

Nvidia har indgået et samarbejde med andre virksomheder for at tilbyde NForce 680i SLI-bundkortet til forbrugere. Nvidia tilbyder sin tekniske ekspertise inden for fremstilling af bundkortet, mens autoriserede partnere sælger og understøtter hardwaren. Disse partnere vedligeholder BIOS eller det basale input-outputsystem på NForce-bundkortene. BIOS er en vigtig komponent på bundkort, der hjælper computeren med at kontrollere systemhardwaren og starte operativsystemet. Selvom bundkortet er mærket med "Designet af Nvidia", opnås opdateringen til BIOS gennem dets partnere.

Trin 1

Åbn et internetbrowser-vindue, og naviger til Nvidias webside "NForce 680i SLI Support" (se Ressourcer).

Trin 2

Find navnet på Nvidia-partnerfirmaet mærket på bundkortet. Klik på "BIOS" -linket ud for det firma. Vent på, at websiden går videre fra Nvidias websted til producentens supportwebsted til BIOS. Klik f.eks. På linket "BIOS" ud for "Albatron."

Trin 3

Indtast eller vælg rullemenuindstillinger for 680i SLI-bundkortmodellen, og tryk derefter på "Enter" -tasten eller klik på "Søg" -knappen på websiden. Fortsæt med Albatron-eksemplet, skriv "680i SLI" i den tomme boks mærket "Modelnavn."

Trin 4

Rul gennem listen over resultater til 680i SLI-bundkortet på partnerens webside for at finde den seneste og relevante BIOS-opdatering. Ved hjælp af Albatrons partnerskab som et eksempel var den seneste opdatering i september 2008, version "P33", der adresserede og løste 10 problemer med BIOS.

Trin 5

Klik på hyperlinket for den BIOS-opdatering, der er af interesse, for at downloade den til computerens harddisk. Klik på "Gem fil" i pop op-boksen, og gem BIOS-opdateringen på et sted, der er let at huske og finde på harddisken. Fortsat med "Albatron" -eksemplet er linket "NF680i SLI."

Dobbeltklik på den gemte BIOS-opdateringsfil fra harddisken, og vent på, at et pop op-vindue vises på skærmen. Følg instruktionerne for at fuldføre installationen og opdatere 680i SLI BIOS, indtil du ser en meddelelse om, at processen er afsluttet.