Kan eksterne højttalere tilsluttes en DVD-afspiller?

DVD-afspillere fås i dag i modeller, der spænder fra det meget grundlæggende til det sofistikerede med et varierende antal funktioner og muligheder. De er designet til brug derhjemme, på farten og endda i bilen, og med de fleste afspillere er tilslutning af eksterne højttalere en enkel opgave med det rigtige udstyr.

Udgange

Mens dvd-afspillere i hjemmet typisk ikke har et specifikt stik til tilslutning af højttalere, vil de have udgange (både analoge og digitale), der gør det muligt at dirigere lydsignalet til et stereoanlæg / hjemmebiografsystem til simpel stereo- eller flerkanals-surroundlyd gennem systemets højttalere.

Hjemmebiograf

Andre hjemmebiografsystemer leveres med en DVD / Blu-Ray-afspiller indbygget med tuneren, hvilket betyder, at i disse tilfælde er højttalerne tilsluttet direkte på bagsiden af ​​enheden for en hurtig og nem opsætning.

Auto DVD-afspillere

Nogle DVD-afspillere er designet specielt til brug i en bil, minivan eller SUV og er kablet direkte ind i køretøjets højttalersystem. Mens yderligere eksterne højttalere ikke kan tilsluttes disse, har mange et hovedtelefonstik, som bærbare mini-højttalere kan tilsluttes.

Højttalere

Forskellige størrelser af højttalere er tilgængelige i butikkerne for at oprette forbindelse til enhver lydenhed med et hovedtelefonstik. Blandt disse enheder ville være enhver hjemme- eller bærbar DVD-afspiller med det stik. Disse højttalers lydkvalitet varierer afhængigt af model og producent.

Computere

Computere med et DVD-ROM-drev tilbyder også en måde at forbinde eksterne højttalere gennem et hovedtelefonstik og / eller et separat lydudgangsstik til nogle stationære computere.