OS X Yosemite 10.10.2 Beta 4 Udgivet til Testing

Apple har udgivet den fjerde beta-build af OS X 10.10.2, der ankommer som build 14C94b, til dem, der er registreret i Mac Developer-programmet. Den seneste udgave fortsætter med at fokusere på at forbedre bugs, herunder problemer med Wi-Fi, Mail og VoiceOver, hvoraf nogle er problemer, der vedvarende har generet en række Mac-brugere, selv efter opdatering til OS X 10.10.1.

Prøveprogrammer til softwareudgivelse kan finde den nyeste beta-build af OS X, der er tilgængelig i Mac App Store under fanen Opdateringer. Downloaden vejer omkring 500 MB, og ligesom andre systemopdateringer kræver, at Mac'en genstartes.

Brugere, der deltager i det offentlige beta-program i OS X, og som ikke har valgt at være ude af beta-softwareopdateringer, kan finde den seneste 10.10.2-build, der er tilgængelig via Software Update engang i den nærmeste fremtid.

De, der ikke er Mac-udviklere eller en del af de offentlige beta-programmer, kan stadig give feedback til Apple om Mac OS X og specifikke problemer eller problemer, de støder på via denne officielle feedbackformular på Apples websted.

Det er uklart, når OS X 10.10.2 vil blive stillet til rådighed for den bredere offentlighed, men Apple går normalt gennem flere runder af beta udgivelser, før der udgives en build til alle Mac-brugere via App Store.