Sådan bruges XML til at udfylde PDF-formularer

Adobe eXtensible Markup Language (sæt regler for kodning af dokumenter elektronisk) giver brugerne mulighed for at arbejde med Portable Document Format-filer, mens applikationer interagerer med XML-data, der er formateret i organisationens skema. En XML-datapakkefil koder en PDF-fil i XML med formulardata og skabelon, så du kan oprette interaktive formularer, fange brugerdata i formularer og integrere formulardata i andre systemer.

Trin 1

Bestem dine krav til datafangst (hvilke felter du skal medtage på din formular) og definer, hvilken forretningsproces du vil automatisere. For eksempel ved at bruge Adobes XML-arkitektur til at automatisere en lånegodkendelsesproces. I denne proces udfylder låneansøgeren en formular og sender den til din økonomiafdeling. Låneansvarlige godkender eller afviser ansøgningen ved at klikke på en knap på formularen og dirigere den tilbage til afsenderen, hvis lånet, så de kan se status.

Trin 2

Importer eksisterende formularer ved at indlæse din PDF-fil i Adobe LiveCycle. Scan din papirformular og overlay PDF-formularfelter først, hvis det er nødvendigt. Oprettelse af et program kræver typisk oprettelse af forbindelse til en server. For eksempel skal du vælge "Alle programmer" i menuen "Programmer" og derefter klikke på "Adobe LiveCycle ES2". Vælg indstillingen "Adobe LiveCycleWorkbench ES2", og log derefter ind.

Trin 3

Brug filer, der i øjeblikket bruges af din virksomhed, eller rediger skabeloner, der leveres af Adobe på dens websted. I menuen "File" skal du vælge "Import" for at oprette en mappe og uploade en fil, som du kan tjekke ind og ud. Klik på knappen "Udfør" for at fuldføre guiden.

Trin 4

Importer dit tilsvarende XML-skema. Indlæsning af skemaet giver dig mulighed for at se alle datadefinitioner. Fra menuen "File" skal du vælge "New" og derefter vælge "Form". Indtast de nødvendige oplysninger, og klik derefter på knappen "Næste". I ruden "Specificer formularformatmodel" skal du vælge "Importer en datamodel" og klikke på knappen "Gennemse" for at importere en datamodel. Naviger til dit skema, vælg det, og klik derefter på knappen "Åbn".

Trin 5

Bind formularfelter til skemadata ved at højreklikke på et formularfelt og finde det rigtige element på listen.

Test dit design ved at distribuere din formular til brugerne. For eksempel kan brugere downloade formularen fra din virksomheds hjemmeside og bruge Acrobat Reader til at udfylde formularen, hvilket resulterer i et XML-dokument, der bruges af dine back-end office-applikationer, der bruger PDF-formulardata.