Sådan aktiveres Caps Lock på iPhone, iPad og iPod touch

CAPS LOCK er enten elsket eller hadet, men uanset mangfoldigheden af ​​meninger om at udnytte hvert enkelt bogstav, der er skrevet ud, kan det nogle gange bare være helt nødvendigt. Hvis du finder dig selv nødt til at bruge caps lås på en iPhone, iPad eller iPod touch, er det virkelig nemt at tænde og slukke, og du kan gøre det fra næsten hvor som helst.

Skift Caps Lock På eller Fra i IOS

Dette gælder for alle versioner af iOS på alle enheder, få din iPhone eller iPad og prøv det selv. Bemærk, at udseendet af caps lås er lidt anderledes afhængigt af versionen af ​​iOS selv.

  1. Vær et sted med tekstindtastning og få adgang til touch-tastaturet som om du skulle skrive som normalt
  2. Tænd for CAPS LOCK ved at dobbeltklikke på shift-tasten som vist ved den lille linje under piletasten, for at dreje nøglen omvendt, eller drej tasten blå (tidligere iOS)
  3. Sluk den igen ved at trykke én gang på skift-tasten

Caps Lock-tasten i moderne versioner af iOS bliver hvid og pilen bliver sort med en lille linje under den, hvilket symboliserer, at caps lås er blevet aktiveret. Her er nøglen til dobbelt tryk:

Sådan ser det ud i ældre versioner af iOS, hvor CAPS LOCK-tasten er markeret med en blå højdefarve.

Du vil vide, at caps lås er aktiveret eller deaktiveret, fordi skift-tasten bliver blå, når den er tændt, hvilket giver en tydelig indikator på, at alt skrevet er ved at blive vist i ALLE CAPS. Når den er slukket, vil skifttasten være den normale grå farve igen, som er standardindstillingen.

Caps Lock er faktisk en ret ny funktion, der skal aktiveres som standard i iOS. Forud for nyere versioner af iOS (5+) måtte brugerne trykke på Indstillinger> Generelt> Tastatur og derefter aktivere evnen til at tænde caps locket på denne måde manuelt. Nu er denne proces vendt, med standardknappen aktiveret som standard, der giver adgang til funktionen uden at justere en systemindstilling. Ikke desto mindre kan du stadig deaktivere det fuldstændigt ved at trykke på "OFF" -knappen i de ovennævnte tastaturindstillinger, hvis du hader lås eller låser dig selv ved et uheld. Når den er deaktiveret, har dobbeltklik på Shift-tasten ingen effekt uden for det sædvanlige, i stedet for at skifte mellem at capping det næste bogstav eller ej og stoppe der.

Nu næste gang du har brug for at låse caps af en eller anden grund, om det er fordi du føler behovet for næsten at råbe fra iOS, vil du skrive en rigtig latterlig udseende email eller en legitim arbejdsårsag, kan du gøre det.