Se året, en sang blev udgivet fra iTunes Radio

Næste gang du lytter til iTunes Radio, og du undrer dig over, hvilket vidunderligt årti en bestemt sang kom fra, så undres ikke mere, fordi iTunes Radio kan fortælle dig, hvornår en sang blev udgivet.

Du kan endda se datoen for en sang udgivelse med sange, der er angivet i iTunes Radio History, her er alt hvad du skal gøre i musikappen på din iPhone eller iPad:

  1. Når sangen afspilles i iTunes Radio, skal du trykke på knappen (i) øverst i musikappen
  2. Find sangens udgivelsesdato nederst

Nogle gange vises to datoer, som i eksemplet screenshot her, hvilket er den originale udgivelsesdato for sangen, plus datoen for genudgivelsen.

Dette er generelt ret præcist, men hvis du får oplysninger om en sang, der er fra et Best Of list eller Greatest Hits album, finder du udgivelsesdatoen er undertiden opført som, hvornår albummet blev frigivet i stedet for den originale sang, det er virkelig den eneste potentielle fangst.

Mens du er i det indstillingspanel, kan du også indstille iTunes-radiostationen til at afspille hits eller opdagelser, og for at inkludere eksplicitte tekster eller ej, er sidstnævnte tip ret nyttigt, fordi eksklusive eksplicitte tekster ofte påvirker hvilke versioner af sange der spilles med Det eksplicitte skifte på du vil være mere tilbøjelig til at finde albumversioner af en sang, der spilles i forhold til en ren radioversion - nogle gange kan et enkelt ord eller en lyric gøre forskellen.

Dette er nyttigt af indlysende grunde, men det er også nyttigt at afklare debatten om hvilket år der var den største nogensinde for musik, eller bare at vide, hvornår en sang faktisk blev sat ud.