Sådan finder du ejeren af ​​en Yahoo-e-mail

Ofte kan du miste en persons e-mail enten ved at slette hendes e-mail, miste sit visitkort eller glemme hendes oplysninger. Derudover kan der være en gammel ven eller en forretningskendt, som du gerne vil slå op. Sørg for, at du har den rigtige stavning af personens navn. Hvis du har en kontakt med Yahoo e-mail-konto, men ikke kender personens rigtige navn, er der metoder til at finde det.

Trin 1

Gå til Yahoo-katalogsiden (se ressourcer). Indtast hans for- og efternavn i e-mail-søgningen. Hvis der ikke er nogen søgeresultater, kan du prøve forskellige stavemåder for hans navn.

Trin 2

Klik på byen og angiv, hvor personen bor, når resultaterne dukker op. De vises muligvis ikke i Yahoo-biblioteket, hvis der ikke vises noget for den person, du leder efter.

Trin 3

Besøg et websted, der gennemgår offentlige optegnelser for at finde folks e-mail-adresser og information. Intelius er et websted, der finder oplysninger om en person mod et gebyr. Du har mulighed for at finde en person, få et døgnpas eller modtage en fuld baggrundsrapport.

Trin 4

Prøv sociale netværkswebsteder for at finde personen. Facebook, My Space, Classmates og Friendster giver dig mulighed for at finde nogen med en konto på hendes websted.

Kør en søgning via din egen e-mail for at finde personen. Mange e-mail-hosting-sider giver en søgemaskine til dine e-mails som gmail.com og yahoo.com. Indtast hans navn eller en del af hans navn for at se, om du har en gammel e-mail fra personen.