Sådan bruges en hjemmecomputer uden en telefonlinje

Hovedårsagen til at bruge en telefonlinje med en hjemmecomputer ville være at oprette en internetforbindelse eller foretage opkald gennem computeren, så brug af en hjemmecomputer uden en telefonlinje bliver et spørgsmål om at vælge alternativer til en internetforbindelse. DSL og opkaldsforbindelser til internettet er de to typer tjenester, der er tilgængelige via en telefonlinje. Alternativer inkluderer trådløse forbindelser via satellit- og bredbåndstjeneste.

Trin 1

Brug en hjemmecomputer til normale computeropgaver såsom tekstbehandling, bogføring og desktop-udgivelse uden behov for en telefonlinje eller anden forbindelse. Computere med multimediefunktioner såsom et DVD-drev kan bruges til at nyde film og musik eller til at brænde lyd og video til disk uden behov for en telefonlinje eller anden forbindelse.

Trin 2

Tilslut computeren til en bredbåndstjeneste via et kabel-tv eller en satellitudbyder. Denne service kræver et kabelmodem tilsluttet computeren via et Ethernet-kabel til porten på pc'en. Ethernet-kablet ligner en standard telefonlinje, men med et bredere stik. Sæt stikket med den bredere kant nedad fra modemmet til pc'en, og skub det lige ind, indtil det klikker på plads.

Trin 3

Tilslut modemet til koaksialkablet fra væggen, som oprettes af en servicetekniker, efter at du har kontaktet virksomheden for at etablere internettjeneste. Koblingen på enden af ​​kablet drejer med uret rundt om gevindstikket på bagsiden af ​​modemmet, som derefter kan tilsluttes en stikkontakt med jævnstrømsledningen.

Trin 4

Tilslut hjemmecomputere udstyret med en trådløs modtager (Wi-Fi) til kabel- eller satellitmodemet ved at tænde Wi-Fi-kontakten på tastaturet eller langs kanten af ​​en bærbar computer.

Trin 5

Dobbeltklik på satellitikonet på proceslinjen nederst på computerskærmen for at åbne et vindue, der viser de tilgængelige trådløse forbindelser. Dobbeltklik på navnet på den forbindelse, der betjener hjemmecomputeren. Dette navn oprettes, når teknikeren installerer modemet til service.

Trin 6

Indtast den alfanumeriske kode, der er leveret til hjemmetjenesten, i feltet mærket "Netværkssikkerhedsnøgle", og klik på "OK" for at oprette internetforbindelsen.

Dobbeltklik på et internetbrowserikon som Firefox eller Internet Explorer for at åbne en browser og begynde at udforske internettet uden en telefonlinje.