Hvordan bruger jeg min iPod med Foobar?

Foobar2000 er en Windows-musikafspiller og biblioteksmanager designet til at give brugerne en ren, elegant grænseflade, som de kan styre musik med. Foobar2000 understreger strækbarhed over et oppustet funktionssæt, så brugerne kan frit tilpasse foobar2000 efter deres smag. Hvert aspekt af foobar2000 kan tilpasses, og utallige plug-ins giver programmet ekstra funktionalitet. En sådan udvidelse kan bruges til at aktivere iPod-support fra programmet, så du kan styre din iPod uden iTunes.

Installation af iPod Manager i foobar2000

Mens foobar2000 mangler mange funktioner, der er fælles for andre populære medieafspiller- og biblioteksadministrationsprogrammer som Winamp og iTunes, kompenserer det for det ved at tilbyde et væld af udvidelser, der kontinuerligt tilføjer funktionalitet til foobar2000. På mange måder svarer det til den model, som Firefox bruger til sin webbrowser: den tilbyder et velkodet og pålideligt basisprogram, der gennem udvidelser kan finjusteres til en brugers behov. For at installere udvidelsen skal du downloade zip-filens udvidelses zip-fil og derefter pakke den ud i foobar2000-installations Komponentbibliotek. Hvis foobar2000 kører, skal du genstarte programmet. Når du har startet foobar2000, skal du klikke på "File", derefter "Preferences" og vælge "iPod Manager" under værktøjsdelsektionen for at konfigurere udvidelsen til din smag.

Konfiguration og brug af iPod Manager i foobar2000

Inden for iPod Manager-præferencer kan du specificere, hvordan foobar2000 håndterer synkronisering, konfigurere scripts til filkonvertering (for at konvertere inkompatible lydformater, før de overføres til din iPod) og aktivere eller deaktivere forskellige iPod-funktioner, inklusive albumgrafikvisning og afspilning uden mellemrum. Når du har konfigureret iPod Manager, skal du blot klikke på "File" og derefter på "iPod Manager" for at få adgang til alle tilgængelige synkroniseringsmuligheder inden for foobar2000. Når din iPod er tilsluttet, kan du nemt styre alle aspekter af enheden lige inden for foobar2000.