Ny Java Update 2012-006 til OS X Fjerner Java

En ny opdatering, der er mærket Java til OS X 2012-006, er blevet frigivet til alle versioner af Mac OS X. Opdateringsnavnet er dog noget vildledende, fordi i stedet for at opdatere Java, afinstalleres det faktisk Java-applet-plugin'et fra alle webbrowsere på Mac . Dette gøres som en sikkerhedsforanstaltning for at beskytte mod potentiel malware, som konsekvent har brugt Java-udnyttelser som et middel til angreb. Med Java fjernet fra browseren (men ikke OS) tvinger Mac-brugere til at downloade den absolut nyeste version af Java direkte fra Oracle, hvis pluginet er nødvendigt.

Hvis du installerer opdateringsfjernelsen, vises en advarsel om "Manglende plugin", hvis du besøger en webside, der kræver Java. Til gengæld vil det lede dig til Oracle for at downloade den nyeste version af Java.

Hvis du ikke finder opdateringen tilgængelig på din Mac, betyder det, at du enten afinstallerede Java allerede, eller du har aldrig installeret den til at begynde med. At ignorere eller skjule opdateringen er også mulig, selv om sikkerhedsfordelene ved at gå igennem med det er stærke.

For dem, der installerer opdateringen, men har brug for Java til at få adgang til bestemte websteder, skal du downloade den nyeste version af Java og derefter deaktivere den på en browserbasis eller endda systembredt, når det ikke er nødvendigt.