Sådan parres Microsoft Bluetooth med Notebook Mouse 5000

Microsoft Notebook Mouse 5000 er en trådløs mus designet specielt til bærbare pc'er. Det kører på batterier og kræver ikke en Bluetooth-modtager for at oprette forbindelse. Trådløse mus er mere bekvemme og lettere at oprette forbindelse, de optager ikke ekstra forbindelsesporte, og du har ikke sammenfiltrede ledninger. For at parre din bærbare pc med din trådløse mus skal du have en Bluetooth-forbindelse aktiveret.

Trin 1

Aktivér Bluetooth på din bærbare computer. Klik på "Start" -knappen, og vælg "Kontrolpanel", "Hardware og lyd", "Bluetooth-indstillinger." Klik på fanen "Indstillinger", og fjern derefter afkrydsningsfeltet "Sluk Bluetooth-adapter".

Trin 2

Sæt Bluetooth-donglen i en ledig USB-port på din bærbare computer, hvis din bærbare computer ikke har indbygget Bluetooth. Vent til den indlæser de nødvendige drivere; din bærbare computer giver dig besked, når processen er færdig.

Trin 3

Tryk og hold "Connect" i bunden af ​​musen, indtil lampen blinker. Dette indikerer, at den er synlig og klar til at oprette forbindelse.

Trin 4

Højreklik på Bluetooth-logoet i systembakken, og vælg "Tilføj en Bluetooth-enhed."

Søg efter den trådløse mus, vælg den, og følg instruktionerne. Din mus er nu klar til brug.