Kan jeg placere Photoshop på min iPad?

Adobe tilbyder flere versioner af Photoshop designet specielt til iOS-enheder, inklusive iPad. Forudsat at du har en opdateret iPad, kan du downloade og installere en officiel Adobe Photoshop-app direkte på din enhed ved hjælp af App Store-applikationen.

Tilgængelige versioner af Photoshop til iPad

Inden du installerer en version af Photoshop på din iPad, skal du tage et øjeblik for at afgøre, hvilken der bedst opfylder dine behov. Fra offentliggørelsestidspunktet inkluderer versioner Adobe Photoshop Touch, Adobe Photoshop Mix og Adobe Photoshop Express. Photoshop Touch koster omkring $ 10, mens Mix og Express er gratis. Photoshop Touch er den mest robuste af de tre versioner, og den grænseflader med Photoshop CC, desktopversionen af ​​softwaren. Når du køber Photoshop Touch, får du også Photoshop Mix.

Installation

For at installere en af ​​Photoshop-apps på din iPad skal du bruge den oprindelige App Store-applikation, der fulgte med enheden. Tryk på App butik ikonet på iPad-startskærmen for at starte appen. Søg efter "Photoshop" ved hjælp af søgefeltet, eller søg efter appen i kategorien Foto og video. Tryk på navnet på appen for at få vist dens informationsside, og tryk derefter på Ledig i tilfælde af Photoshop Express og Mix for at starte den automatiske download- og installationsproces. I tilfælde af Photoshop Touch skal du trykke på dens pris og fortsætte gennem betalingsprocessen for at betale for appen. Når installationen er afsluttet, vises et nyt Photoshop-ikon på din iPad's startskærm.

Systemkrav

Den nødvendige lagerplads og iOS-version, du har brug for til at køre apps på din iPad, varierer afhængigt af hvilken version af Photoshop du vil bruge. Photoshop Touch kræver 56 MB ledig plads og kører på enheder med iOS 5.0 og nyere. Photoshop Mix kræver 89 MB ledig plads og iOS 7.0 eller nyere. Photoshop Express har brug for 72 MB ledig plads og iOS 7.0 eller nyere.

Yderligere Information

Adskillige Photoshop-lignende alternativer er også tilgængelige til iPad, inklusive PicsArt Photo Studio, Autodesk Pixlr og PicLab. Hvis ingen af ​​Photoshop-apps passer til dine behov, kan en anden billedredigerer muligvis.

Hvis det er muligt, skal du oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk, når du henter store apps. På denne måde undgår du at forbruge for meget af din månedlige kvote for dataoverførsel, hvis din iPad har mobilfunktioner.