Sådan bruges Dazzle

Konvertering af VHS-bånd til et digitalt format er en effektiv måde at bevare båndene på, f.eks. Tidligere familievideoer eller yndlingsfilm, der ikke produceres digitalt. Dazzle Video Creator er et program, der fungerer mellem din VHS-afspiller og computer for at konvertere VHS-videoer til et digitalt format, som derefter kan gemmes på din computer og brændes på en CD. At lære at bruge dette program kan hjælpe dig med at bevare dine foretrukne VHS-bånd.

Trin 1

Sæt installations-cd'en for Dazzle Video Creator-software på din computers harddisk. Der vises en prompt, der hjælper dig med at tage de trin, du har brug for, for at programmet er tilgængeligt på din computer. Følg trinene, indtil Dazzle er installeret.

Trin 2

Sæt Dazzle USB-portenheden på din computers USB-portstik. Fastgør et separat videokabel til drejeknapperne i den anden ende af Dazzle-enheden, og match enderne af kablet med de samme farvede drejeknapper.

Trin 3

Fastgør enden af ​​det separate videokabel i de farvede udgangsknapper på din videobåndoptager, og match derefter enderne af kablerne med de forskellige farvede drejeknapper. Du kan normalt finde drejeknapper enten foran eller bag på din videobåndoptager, og de er typisk mærket input og output for din bekvemmelighed.

Trin 4

Åbn Dazzle Video-softwaren på din computer. Softwaren opretter automatisk forbindelse til videobåndoptageren, så der er ikke behov for nogen speciel opsætning. Afspil VHS og hit rekord i Dazzle-programmet, når områder af VHS, som du vil optage, afspilles eller simpelthen afspille og optage hele VHS.

Gem den optagede video under fanen Filer og Gem, der er placeret i øverste venstre hjørne af Dazzle-programmet. Du kan nu redigere eller brænde VHS-videoer, som du vil.