Sådan løses en original Xbox Disk Læsefejl

Elementer, du har brug for

  • Avis

  • Fladhovedsmykkerens skruetrækker

  • Torx skruetrækker

  • Phillips juvelerskruetrækker

  • Komprimeret luft

  • Vatpind

  • Fotografisk linserenser

  • Forstørrelsesglas

  • Antistatisk rem

Xbox er fortsat en velbrugt spilkonsol på trods af fremkomsten af ​​den mere kraftfulde Xbox 360. snavs og snavs kan komme ind i dvd-drevet inde i Xbox og få det til at vise en disklæsningsfejl, når du forsøger at spille en disk. Du kan selv rette DVD-drevet, gemme en tur til et servicecenter og prisen på et nyt drev, forudsat at du er villig til at åbne Xbox og DVD-drevet. Du skal bruge et par værktøjer og rengøringsmidler til husholdningen for at udføre reparationen.

Åbning af Xbox

Læg avisen ned på et bord. Fjern alle kabler, der er sluttet til Xbox. Sæt Xbox med avisen nedad.

Træk gummifødderne af bunden med skruetrækkeren. Fjern skruerne under gummifødderne med Torx-skruetrækkeren. Fjern den ene skrue på hver side af Xboxens bund.

Vend Xbox med forsiden opad og læg den på avisen. Tag fat i siderne af Xbox, og løft topdækslet op og ud af bunddækslet. Læg topdækslet til side.

Fjern de to skruer fra forsiden af ​​harddisken med juvelerens skruetrækker - harddisken er til højre inden i bunddækslet. Løft op på båndkablet, der er tilsluttet harddisken. Fjern skruen under båndkablet ved hjælp af Phillips juvelerens skruetrækker.

Træk båndkablet ud af bagsiden af ​​harddisken med fingrene. Løsn netledningen, der ligger ved siden af ​​harddisken. Løft op på forsiden af ​​harddisken for at fjerne den fra bundkabinettet. Læg harddisken til side.

Træk båndkablet og det gule kabel, der er fastgjort til DVD-drevet, fra bundkortet.

Fjern de to skruer fra forsiden af ​​DVD-drevet ved hjælp af Phillips juvelerens skruetrækker.

Løft op på forsiden af ​​DVD-drevet for at fjerne det fra bundkabinettet. Sæt DVD-drevet ned på avisen foran dig med det gule advarselsmærkat opad.

Rengøring af DVD-drevet

Fjern de to skruer bag på DVD-drevet og de to øverst i begge sider ved hjælp af Phillips juvelerens skruetrækker.

Vend DVD-drevet om. Træk i metaltappen bag på stikket. Træk diskskuffen ud, der er fastgjort til stikket, ved at trække den ud og op. Læg diskskuffen til side.

Skub de to tapper ind på hver side af DVD-drevet, mens du trækker op på topdækslet. Træk topdækslet af og læg det til side.

Sprøjt lasersamlingen med trykluft. Lasersamlingen er i midten af ​​DVD-drevet ved siden af ​​det hvide båndkabel på den ene side og det hvide gear på den anden

Fugt en vatpind i fotografisk linserenser. Gnid vatpinden forsigtigt mod det reflekterende spejl på laserenheden i seks til otte sekunder. Gnid forsigtigt en tør vatpind mod det reflekterende spejl på laserenheden i seks til otte sekunder. Lad det reflekterende spejl tørre i et minut eller to.

Fugt en anden vatpind i den fotografiske linserenser, og gentag processen med at rengøre den reflekterende linse med den fugtede vatpind og en tør vatpind.

Undersøg den reflekterende linse for støv eller snavs. Brug yderligere vatpind efter behov for at fjerne alt affald fra den reflekterende linse.

Blæs linsen af ​​med trykluften.

Saml DVD-drevet igen. Sæt DVD-drevet i bunden af ​​Xbox. Sæt harddisken i bunden af ​​Xbox. Vend demonteringsprocessen for at sætte Xbox sammen igen. Tilslut alle kablerne til Xbox igen.

Tips

Brug et forstørrelsesglas til at inspicere laserspejlet for at se, at det er poleret fuldt ud.

Advarsler

Brug en antistatisk rem for at forhindre statisk elektricitet i at beskadige enhver elektronisk komponent, du måtte røre ved.