Returner tastaturgenvejen "Gem ikke" til kommando + D i Mac OS X

Mac OS X har omarrangeret tastaturgenvejen "Gem ikke", der vises i dialogboksen Gem vinduer, der flytter fra det lange kommando + D til Kommandoen + Slet i stedet. Formentlig blev dette gjort, fordi Command + Delete (backspace) giver mere mening, og det er sværere at lave en fejl, men nogle vaner dør hårdt. Denne ændring blev først introduceret i Lion, men den fortsætter med andre versioner af OS X også.

Hvis du ikke kan lide den nye, kan du returnere Kommando + D til tastaturgenvejen til knappen "Gem ikke" med følgende standardkommandokommando:

defaults write NSGlobalDomain NSSavePanelStandardDesktopShortcutOnly -bool YES

Husk, at standardopførelsen af ​​Command + D i et gem dialogvindue i OS X Lion, Mountain Lion, Mavericks, er at indstille placeringen til skrivebordet, og dette er en del af en bredere ændring til de almindeligt gemte dialoger, der kom med løven. Du kan altid vende tilbage til den nye standard med:

defaults write NSGlobalDomain NSSavePanelStandardDesktopShortcutOnly -bool NO

Realistisk, hvis du ikke har bemærket ændringen, er dette en af ​​disse standardindstillinger skrive kommandoer, at der ikke er nogen grund til at rodde med.