Sådan udskrives hængemærker

Som navnet antyder, er hang tags hængende fra en vare, hvad enten det er en dørhåndtag, et stykke tøj eller en væg. Du kan udskrive disse tags derhjemme i stedet for at sende dem til en kommerciel kopibutik, hvis du har de rigtige computerprogrammer, en god printer og pap eller papir til omslag.

Trin 1

Læg hang-tag-filen ud i det program, du vælger. Du kan bruge et grafisk designprogram som Adobe Photoshop til at designe tagget og derefter lægge det ud i et desktop-publiceringsprogram som Quark Xpress eller et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word.

Trin 2

Størr hængemærket passende til dine behov i dit grafiske designprogram. For eksempel, hvis du opretter et hængemærke til at vedhæfte til tøj, du sælger, skal du formatere filen ca. 1,5 tommer bred og 3,5 tommer høj. Hvis du opretter et hængemærke til en dør, skal du dimensionere den ca. 6 tommer bred og 1 fod høj.

Trin 3

Tegn en cirkel øverst på dit tagdesign som en retningslinje for, hvor du vil slå hullet ud, hvor tagget skal hænges. For et tøjmærke vil dette være et meget lille hul på omkring en tomme i diameter. For et dørhængemærke vil hullet være ca. 3 tommer i diameter - lidt større end en dørhåndtag.

Trin 4

Gem designet som en TIF-fil (CMYK-farvetilstand, som er i fuld farve) ved 300 prikker pr. Tomme opløsning i dit grafiske designprogram. TIF-billedfiler producerer udskrifter i høj kvalitet.

Trin 5

Åbn dit layoutprogram. De fleste hjemmeprintere kan rumme arkintervaller fra standard 8,5 x 11 tommer til 8,5 x 14 tommer (legal størrelse), så indstil dit layoutdokument til en af ​​disse størrelser.

Trin 6

Indsæt din TIF-fil i dokumentet. Tilføj en tynd grå kant omkring mærket.

Trin 7

Kopier og indsæt tagbilledet i hele dit dokument. Fyld siden med så mange af tagdesignene, som du nemt kan passe på et ark. For eksempel, hvis du har et mærke, der er 1,5 cm bredt og 3,5 tommer højt, kan du passe omkring 15 af dem side om side og bund til top på en side.

Udskriv mærkerne på 100 pund blank omslagspapir eller pappapir i den farve, du vælger. Skær tags ud langs de kantlinjer, du oprettede ved hjælp af en X-Acto kniv eller skærebræt, som kan findes i en kopibutik.