Sådan finder du ud af et nummer, der blev blokeret

Opkaldsidentifikation giver brugeren mulighed for at se telefonnummeret og navnet på den indgående opkald, inden han besvarer opkaldet. I nogle tilfælde er disse opkald blokeret, eller brugeren kan ikke se opkaldets navn eller telefonnummer. Da nogle blokerede opkald er generende opkald, vil brugerne kende telefonnummeret til den blokerede opkald for at afgøre, om opkaldet skal accepteres eller ikke.

Trin 1

Identificer den sidste indgående opkald ved at aktivere funktionen til tilbagevenden til opkald. Ring * 69 for at aktivere denne funktion. I nogle situationer afslører det det komplette telefonnummer til den tidligere opkalder.

Trin 2

Brug en anonym afvisning af opkaldsfunktion, der kræver, at alle begrænsede, private, blokerede og anonyme opkald skal afsløre hans eller hendes telefonnummer. Denne funktion afviser disse numre og informerer den, der ringer op, at brugeren ikke accepterer blokerede numre. Aktiver denne funktion ved at ringe op 77 og deaktiver det ved at ringe op 87.

Trin 3

Ring * 57 for at spore det sidste indgående opkald. Denne funktion sender sporede nummeroplysninger til dit telefonselskab og de lokale myndigheder. Hvis du vil vide nummeret, skal du indgive en formel anmodning til dit telefonselskab.

Trin 4

Ring til din tjenesteudbyder, og tilføj en funktion til fortrolighedsdirektør, som kræver opkaldsidentifikation. Denne funktion kræver, at alle private eller blokerede telefonnumre annoncerer et navn, så brugeren kan acceptere eller ikke acceptere telefonopkaldet. Hvis den blokerede opkald ikke artikulerer et navn eller firmanavn, ringer opkaldet ikke igennem.

Invester i en opkalds-id-tjeneste, der afmaskerer alle blokerede og begrænsede indgående telefonopkald, selv for mobiltelefoner. Disse tjenester opkræver normalt et nominelt månedligt gebyr og afslører ikke kun telefonens nummer, men også adressen.