iPad 2 lager til genopfyldning i morgen morgen, flere Apple butikker bekræfte

Vi har uafhængigt bekræftet med flere Apple Stores, at yderligere forsendelser af iPad 2 vil være tilgængelige for at købe i morgen formiddag. Flere repræsentanter hos forskellige Apple Stores fortalte os om den forventede forsendelse, og to populære butikker sagde, at de planlægger at åbne en time tidligere end normalt klokken 9:00 for at imødekomme salget.

Nogle Apple Stores at åbne kl 9:00, ikke alle butikker, der får forsendelser?
Det er ukendt, hvis alle Apple Stores planlægger at åbne en time tidligere i morgen, og flere nægtede at oplyse eventuelle planer om at åbne en time tidligt. Nogle Apple-medarbejdere angav usikkerhed om yderligere iPad-forsendelser i morgen, hvor en Apple Store fortæller os, at de "ikke ved endnu" og i stedet for at "tjekke tilbage om morgenen."

Forvent Lines & Sell Outs ... igen
En butiksrepræsentant fortalte os, at efterspørgslen har været enorm, og de får et stort antal butiksbesøg og telefonopkald, der spørger om den nye iPad og tilføjer, at de forventer, at linjer dannes tidligt om morgenen. Hvis lange linjer formes igen, kan du være sikker på, at denne iPad 2 forsendelse vil sælge ud ret hurtigt, så jo tidligere kan du komme til en Apple Store, jo bedre.

Vi vil fortsat opdatere iPad 2 tilgængelighed, da vi modtager flere oplysninger. Hvis du vil tjekke din lokale Apple Store, skal du besøge butikslisten og kalde dem direkte.