Sjove spil at spille med venner langt væk

At være væk fra venner kan være svært. Hvis en af ​​jer er flyttet for nylig, kan det være svært at holde kontakten, som du engang gjorde, da du boede i samme by. Selvom det kun er en lang tur eller en ferie, kan afstanden være hård. Onlinespil er en måde at forbinde hinanden på, selv når du ikke kan være der personligt, samtidig med at du fremmer lidt sjov og konkurrence.

Mobiltelefonspil

De fleste mobiltelefoner leveres med mindst prøveversioner af nogle slags spil. Hvis din telefon har onlineadgang, kan du downloade andre spil og apps, der giver dig mulighed for at spille alene eller sammen med andre. Et godt eksempel på dette er Words with Friends, et ordspil på iPhone, der kan spilles med venner overalt i verden, der også har en iPhone. For dem til andre smartphones, som Android OS, er der også Beyond Speed ​​Limits (et racerspil) eller Tennis Smash. Der er hundredvis af andre titler tilgængelige til forskellige smartphone-platforme.

Online brætspil

Mange online-sider som Yahoo! Games og Pogo tilbyder en række klassiske spil. Disse inkluderer brætspil som Scrabble, brikker og skak. Selvom du kan spille mod computeren eller en tilfældig fremmed, kan du også oprette forbindelse og spille sammen med venner og kære. Nogle spil kan have flere spillere, så du og din ven kan spille med andre og muligvis møde nye venner.

Online multiplayer-spil

Online multiplayer-spil er ikke kun for nørder længere. Millioner af mennesker over hele verden spiller disse spil, der ofte omtales som Massively Multiplayer Online Role-Playing Games eller kort sagt MMORPG. Dette betyder, at hundreder, endda tusinder kan spille disse rollespil online fra hele verden på én gang. Inkluderet er populære spil som World of Warcraft og Warhammer Online. Hvis disse er for aggressive for dig, så prøv MapleStory, som får dig til at besejre drager i stedet for hele hære. Nogle spil opkræver et gebyr, mens andre, som MapleStory, er gratis.

Computerspil

Hvis I begge har et videospilsystem som en PS3 eller en Xbox, er der spil, som I kan spille online mod hinanden i realtid. PlayStation tilbyder PlayStation Network, hvor du kan oprette forbindelse til andre, der også har en kompatibel PlayStation og spille online. Hvis du har et headset, kan du tale med den anden person, mens du spiller. På samme måde tilbyder Xbox Xbox Live, som også giver dig mulighed for at spille online og tale med headset. Dette hjælper også med at reducere telefonregninger, da al tale og afspilning sker via en internetforbindelse.