Sådan slettes tekstbeskeder permanent fra en mobiltelefon

SMS er blevet en af ​​de mere populære metoder til kommunikation mellem mobiltelefon ejere. Det er en billig, hurtig måde at komme i kontakt med en ven eller et familiemedlem uden behov for at spilde værdifulde minutter på et telefonopkald. Til sidst bliver du dog nødt til at slette de gamle tekstbeskeder for at give plads til nye. Det er vigtigt at vide, hvordan du sletter meddelelser fra din mobiltelefon, fordi du til sidst vil udfylde lagerpladsen på din telefon og ikke kan modtage flere tekster, før du rydder de gamle ud.

Tænd din mobiltelefon.

Åbn menuen "messaging". Metoden til at komme her vil variere fra mobiltelefon til mobiltelefon, men den er typisk tilgængelig fra telefonens hovedmenu.

Gå til din indbakke. Dette kan også kaldes "modtagne meddelelser" eller en eller anden variation deraf.

Vælg den besked, du vil slette. Igen, afhængigt af din telefon, kan du blive ført direkte til din sms eller blive præsenteret for en liste med muligheder. Uanset hvad, når du ser en mulighed for at "slette", skal du vælge den. Tekstbeskeden slettes nu fra din telefon.

Tips

Afhængigt af din telefon får du muligvis også mulighed for at slette alle meddelelserne i din indbakke. Dette kan være et nyttigt værktøj, hvis du ikke har vigtige oplysninger gemt i tekstbeskederne.