Sådan slipper du af en TracFone

Tips

Husk altid at slette alle telefonnumre, billeder, tekstbeskeder og andre personlige oplysninger fra din TracFone, før du slipper af med det.

Uanset om du simpelthen ikke længere har brug for din TracFone, eller du har overført dit telefonnummer til en anden mobiltelefonudbyder, kan det være nødvendigt at slippe af med telefonen. Genbrug din telefon i stedet for at smide den i skraldespanden og lade den ende på en losseplads.

Aflever din uønskede mobiltelefon på et elektronisk genbrugsanlæg. Afleveringsbokse kan typisk findes i kontorforsyningsbutikker og hjemmeforbedringsbutikker. De fleste mobiltelefonbutikker har også drop-off-bokse til uønskede telefoner.

Doner din TracFone. Bureauer som Call to Protect giver mobiltelefoner en nødopkaldsmulighed til ofre for vold i hjemmet, så de kan ringe til 911 i tilfælde af en nødsituation. Mobiltelefoner til soldater accepterer donerede mobiltelefoner, genbruger derefter telefonerne og bruger overskud til at købe forudbetalte telefonkort til soldater.

Sælg din TracFone til en ven eller et familiemedlem.