Sådan tilføjes annoncer til Tumblr

Tjen penge på din Tumblr-blog ved at oprette en konto på en online-reklameplatform og indsætte den kode, der leveres af platformen, i din blogs HTML-kode.

Tips

Annoncer er ikke den eneste måde at tjene penge på en Tumblr-blog. For at øge indtægterne skal du overveje at bruge din blog til at promovere dine egne produkter - såsom illustrationer, e-bøger eller tøj - eller udstationering af links til billeder eller filer hostet på pay-per-download-platforme.

Opret en konto på en reklameplatform

Besøg hjemmesiden for Google AdSense, Bing Ads eller Infolinks - tre af de største onlineannonceringsplatforme - og afslut kontooprettelsesprocessen. Vent til platformen godkender din konto.

Tips

  • Som et alternativ til at vise annoncer fra traditionelle reklameplatforme, der betaler dig pr. Klik eller indtryk, kan du overveje at tilmelde dig et tilknyttet program, der betaler dig en procentdel af alt salg fra brugere, du sender fra din blog til en bestemt onlinebutik. Eksempler på populære online tilknyttede programmer inkluderer Amazon Associates, eBay Partner Network og ClickBank.
  • Under kontooprettelsesprocessen kræver reklameplatforme typisk blog- eller webstedsejere at offentliggøre URL'en til det websted, hvor de vil vise annoncer. Dette gør det muligt for annonceplatforme at gennemgå din blog og sikre, at den overholder alt indhold og tekniske krav, før din konto aktiveres. For at maksimere dine chancer for at få din konto godkendt skal du sikre dig, at din blog har masser af kvalitetsindhold, og at den overholder alle krav, inden du opretter en kontooprettelsesproces.

Kopier den HTML-kode, der leveres af platformen, til dit Windows-udklipsholder.

Indsæt kodestykket i din blogs HTML-kode

Tips

HTML-kildekoden til Tumblr-blogs har tendens til at være kompleks. At vide, hvor koden skal placeres, for eksempel for at vise en bannerannonce i din blogs overskrift eller sidebjælke, kræver derfor, at du har avanceret viden om HTML og CSS. Hvis du ikke har det godt med at redigere din blogs kildekode selv, skal du overveje at ansætte en freelance webudvikler på Upwork, Freelancer.com eller Fiverr til at gøre det for dig.

Vælg Rediger udseende fra Konto menu på dit Tumblr-dashboard.

Sådan tilføjes annoncer til Tumblr

Klik på Rediger tema knap.

Sådan tilføjes annoncer til Tumblr

Klik på Rediger HTML link for at afsløre din blogs kildekode.

Lær hvordan du tjener penge på din Tumblr-blog ved at tilmelde dig en onlineannonceringsplatform og redigere din blogs kildekode for at vise annoncer.

Indsæt HTML-kodestykket, der leveres af annonceplatformen, i din blogs kildekode på det sted, hvor du vil have annoncen til at blive vist. Klik på Eksempel på opdatering knappen, og brug eksempelruden til at kontrollere, om din annonce vises korrekt.

Klik på Gemme knappen for at gemme og offentliggøre dine ændringer.