Sådan laver du dit eget e-kort med musik

Har du nogensinde glemt nogens "specielle dag?" Det kunne have været en fødselsdag, jubilæum, eksamen eller en overflod af andre lejligheder. Hvis du nogensinde har glemt en af ​​de specielle dage, så ved du allerede, at det ikke er en god følelse og ikke en god situation at finde sig selv i. Selvom du sandsynligvis ikke kommer ud af ilden for let, står du en chance for at skrue ned for varmen fra ilden en smule. Det er i tider som disse, at en musikalsk Ecard kan være en mands bedste ven.

Smilebox Musical Ecards

Trin 1

Besøg Smilebox-webstedet (se Ressourcer.) Klik på indstillingen "Kom godt i gang".

Trin 2

Klik på linket for at downloade den gratis Smilebox-software til dit computers skrivebord. Når downloadet er afsluttet, vil du se ikonet Smilebox i din "Systembakke." Klik på ikonet Smilebox for at begynde at køre programmet.

Trin 3

Vælg det design, du vil bruge til dit e-kort. Upload grafik, fotos og indsæt tekst til dit Ecard.

Vælg den musik, du vil have dit Ecard til at spille. Du kan vælge musik fra Smilebox-biblioteket eller uploade din egen musik. For at uploade din egen musik skal du indsætte musik-cd'en i computerens cd / rom-drev. Klik på indstillingen "Gennemse", der er Smilebox. Vælg det musiknummer, du vil uploade.

Hallmark Musical Ecards

Trin 1

Gå til Hallmark-webstedet. Vælg indstillingen "Ecards". Vælg "Song Ecards."

Trin 2

Klik på den Ecard-skabelon, du vil bruge. Klik på knappen under Ecard, der siger "Log ind for at sende dette Ecard." Du føres til et vindue, der giver dig mulighed for at oprette en ny konto eller indtaste et eksisterende brugernavn og adgangskode. Vælg den mulighed, der gælder for dig.

Trin 3

Få vist og tilpasse teksten til dit e-kort. Hallmark vælger musikken til Hallmark Ecards. Selvom Hallmark har mange kort, der spiller forskellige musikgenrer, kan du ikke vælge en genrekategori. Det betyder, at du bliver nødt til at gennemse kortene, indtil du finder et med musik, der passer til din smag. Du kan ikke uploade din egen musik.

Vælg den dato, hvor Hallmark skal levere dit e-kort. Klik på knappen "Tjek ud". Indtast dine kreditkortoplysninger for at dække det $ 0,99 gebyr, som Hallmark opkræver for at sende din personlige musikalske Ecard.

DaySpring Musical Ecards

Trin 1

Besøg DaySpring-webstedet. Klik på "Ecards". Gennemse kategorierne Ecard for at vælge den musikalske Ecard, du vælger.

Trin 2

Tilpas teksten til musicalen Ecard. Du vil ikke være i stand til at personalisere musikken til dit Ecard, da DaySpring forudvælger musikken. Der er ingen specifikke musikgenrekategorier for DaySpring-kortene. Musikken vil variere afhængigt af det valgte kort.

Indtast e-mail-adressen på den person, du vil sende e-kortet til, og klik på "Send".

ChristiaNet musikalske kort

Trin 1

Gå til ChristiaNet-webstedet. (Se ressourcer.) Klik på kategorien for den type e-kort, du vil oprette.

Trin 2

Tilpas Ecard ved at tilføje din egen tekst. Du kan ikke ændre det musikalske valg for Ecard, og der er ingen specifikke musikgenrekategorier for ChristiaNet-kortene.

Vælg det tidspunkt, hvor din musikalske Ecard skal leveres. Eksempel på Ecard og send det til en modtager efter eget valg.