Det bedste sted at købe en brugt Mac er Apple Refurbished Online Store

Hvis du vil købe en brugt Mac til at spare lidt penge, er det bedste sted at gøre det, direkte fra Apples Online Refurbished Store. Vi har købt brugte Mac'er fra næsten overalt under solen før, fra venner, kollegaer, Craigslist og eBay, men intet slår det officielle certificerede tilbud fra Apple. Hvorfor? Apple-certificerede istandsatte produkter er blevet grundigt testet, rengjort, og eventuelle defekte varer er blevet udskiftet. Til bærbare computere får Apple Refurbs normalt også helt nye batterier. Du kan læse mere om den officielle refurb-proces her, men vi vil uddybe seks hovedårsager til, hvorfor vi tror, ​​at købe renoverede er vejen at gå, når vi køber noget på det brugte Mac-marked.

1: Konkurrencedygtige priser

Apple certificerede refurbs er ofte billigere end at købe på det brugte marked fra steder som Craigslist og Ebay. For eksempel er en base model 2011 MacBook Air 11 "fra Apple Refurb Store $ 749, men gennemsnitsprisen på Craigslist er tættere på $ 800. Ja, der er outliers på både Craigslist og Ebay, men de lavere priser kan komme med skjulte omkostninger. Var ebay / craigslist-objektet grundigt testet, inden det blev videresolgt? Er der blevet udskiftet fejl? Har den en fuld fabrikant garanti? Svaret på disse spørgsmål er sandsynligvis ikke, så selvom du måske sparer $ 50 eller deromkring ved at finde en skrigende aftale, kan det komme tilbage for at bide dig, hvis harddisken fejler et par måneder senere, og der er ikke længere en gyldig garanti.

Selv de nyeste Mac'er er normalt tilgængelige som certificeret efter en måned eller to fra refurbageren takket være afkast. Du gemmer typisk mindst 15% rabat på klistermærkeprisen, der tager en af ​​disse i stedet for at få det samme nye.

2: Fuld 1 års garanti - Samme som helt ny

Bortset fra rabatten er dette nok det vigtigste aspekt: ​​Du får den samme 1 års garanti med en refurb som du ville med et helt nyt Apple-produkt, selvom det renoverede produkt er et par modelår bagved. Du får også den samme gode service, når du ringer til Apple, eller når du går til Genius Bar på en Apple Store, er der ingen forskel i service overhovedet. Dette alene er værd at gå den certificerede rute, efter vores mening.

3: Støttet til AppleCare Extended Warranties

Taler om garantier er officielle genopkøb berettiget til hele 3 års forlænget garanti via AppleCare. Mac'er erhvervet på det brugte marked kan kun købe den udvidede garanti, hvis den blev købt inden for det seneste kalenderår.

4: Gratis og hurtig forsendelse

Apple tilbyder altid gratis grundlæggende forsendelse, og selv den gratis forsendelse er hurtig. Sikker på, mange eBay-sælgere giver dig også gratis forsendelse, men hvis du har lavet en hel del shopping på Ebay, ved du ikke, at alle sælgere skibsfrit, skib og pakker godt, endsige sende varer hurtigt. Apples fragt på refurbs er meget hurtig, normalt går ud samme eller næste dag som ordren, og alt er meget godt pakket. Tale om pakning, rul ned nedenfor for at se, hvad emballagen ser ud, og hvor godt beskyttet en MacBook sendes.

5: Normalt berettiget til OS X Up-To-Date Program

Næsten alle Mac'er, der i øjeblikket sælges på Refurb Store, er berettiget til en gratis opgradering til OS X Mountain Lion gennem opdateringsprogrammet. Hvis den Mac, du køber brugt andre steder, stadig er på Snow Leopard eller Lion, vil du være ude mindst $ 30. Glem ikke at fakturere omkostningerne. Plus, med opdateringsprogrammet, får dit Apple-id OS X Update, hvilket betyder, at du kan installere det på dine andre Mac'er ved at downloade det igen via App Store.

6: Random Upgrade Lottery

Ligesom at spille lotto, skal du aldrig købe fra refurbaren, der forventer at blive heldig, men det er ikke uhørt for nogle renoverede Apple-redskaber at komme opgraderet med bedre hardware end hvad du har betalt for. For de heldige få kan du nogle gange få mere RAM, en bedre processor eller en opgraderet harddisk. Igen er det aldrig noget, du skal regne med eller satse på, men det gør det til en meget behagelig overraskelse, hvis du bliver heldig.

Hvad med Downsides?

Selvfølgelig er der et par ting, der ikke er så store, her er de primære grunde, du måske ikke vil gå til refurb:

  • Ikke konfigurerbar, hvad du ser er, hvad du får, og det er normalt lagerkonfigurationerne
  • Valg og levering er begrænset til det, der er opført på den istandsatte butik, du finder større mangfoldighed andre steder
  • Du får ikke den samme skinnende æske æske som et helt nyt produkt, bummer for box samlere derude
  • "New Mac Smell" er ikke så stærk, kun de største Mac fans kan forstå denne ...
  • Omsætningsafgift håndhæves, i modsætning til køb på det private marked

Hvad ser en Apple Certified Refurbished Unboxing ud?

Ganske vist er unboxing af en refurb ikke helt så spændende som et brand spanking nyt Apple-emne, men når du sparer $ 400 + fra nye, er du virkelig interesseret? Her er et par billeder af en renoveret MacBook Air, og hvad emballagen ser ud.

Dette er den diskrete boks, der ankommer:

Åbning af det viser en "Apple Certified" boks, der indeholder strømkabler, manualer, Apple klistermærker, og hvad der ellers kommer med Mac:

Træk denne boks ud viser den latterligt velisolerede og beskyttede MacBook Air, der flyder i midten med mindst 4 "skum på hver side:

Når du trækker computeren ud, er alt andet det samme som at få en helt ny enhed. Den er pakket i plastik, tastaturet og skærmen har et dæksel / beskytter, der adskiller de to, og ledningerne er pakket ind i plast som normalt. På dette tidspunkt er det stort set umuligt at fortælle det bortset fra en helt ny Mac. Ingen klager!

Har du købt et refurb fra Apple? Ville du? Hvorfor eller hvorfor ikke? Lad os vide din oplevelse og tanker i kommentarerne!