Sådan tilsluttes en grafisk equalizer til en forforstærker

En forforstærker behandler signaler fra lydkomponenter og sender dem derefter videre til en effektforstærker, der driver højttalersystemet. En equalizer tilsluttet en forforstærker giver brugeren mulighed for at justere lyden på tværs af et bredt spektrum af lydfrekvenser, så de passer til individuel smag, typisk ved at indstille individuelle lysstyringskontroller på equalizeren. Tilslutning af de to komponenter tager mindre end et minut med et standard sæt lydkabler

Trin 1

Sæt stikkene i den ene ende af lydkablerne i "OUT to EQ" -stikkene på bagsiden af ​​forforstærkeren ved hjælp af det hvide stik til venstre lydstik og det røde stik til det højre lydstik.

Trin 2

Tilslut stikkene i den anden ende til sæt indgangsstik på forforstærkeren mærket "EQ Loop" eller lignende ordlyd, afhængigt af forforstærkermodellen. Brug de samme hvide og røde farvekoder til at matche stik med stik.

Trin 3

Tilslut et andet sæt lydkabler fra forforstærkerens "Out to Amplifier" -stik til effektforstærkerens Input-jackstik.

Slut de elektriske ledninger på komponenterne til en overspændingsbeskyttelsesstikdåse, og sæt strømstikket i en stikkontakt.