Logitech højttalerinstallation

Installation af højttalere på din computer åbner dig for flere typer mediemuligheder, lige fra at lytte til lydklip til at se videoer med lyd på Internettet. Inden du installerer højttalere fra Logitech, skal du sørge for, at din computer har en line-out højttalerport, der normalt er farvet grøn. Denne højttalerport passer til stikket fra dit højttalersystem og videresender de analoge data til din lyd.

Trin 1

Find højttalerkablerne, der er fastgjort til hver højttaler. Hvis du kun har to højttalere, skal du tilslutte højttalerkablet, der fører ud fra dem, til din computers line-out-port direkte. Hvis du har en subwoofer inkluderet i dine to højttalere, skal du slutte kablet fra højttalerne til subwooferens lydport. For 5.1-højttalersystemer skal du slutte hver højttaler til sin respektive port. Højttaleren mærket "Center" går ind i "Center" -forbindelsen på din subwoofer. Bare bland og match farver og etiketter.

Trin 2

Tilslut kablet fra din subwoofer til line-out eller den grønne højttalerport på din computer. Hvis du har et 5.1-lydsystem, skal du slutte det grønne kabel til den grønne port, det orange kabel til "Center / Subwoofer" -porten på din computer og det sorte kabel til den "bageste" port på din computer.

Trin 3

Tilslut strømkablet fra din Logitech subwoofer til en jordet stikkontakt.

Skru op for lydstyrken ved hjælp af kontrolpuden, der er fastgjort til din subwoofer for at tænde dit system.