Sådan opdateres BIOS på et RC410-M bundkort

Basic Input / Output System (BIOS) fortæller en computer, hvad de gør, før et program starter. Det styrer de oplysninger, der gør det muligt for din computer at tænde. Hver producent, inklusive HP, anbefaler, at du med jævne mellemrum søger efter opdaterede drivere og downloader og installerer dem, så din computer fungerer optimalt. RC410-M bundkortet er lavet til HP mediecomputere. BIOS-opdateringen er tilgængelig på HP's websted og anbefales som en løsning til systemfrysningsproblemer.

Trin 1

Download den aktuelle BIOS-opdatering fra RC410-M-bundkortets BIOS-opdateringsside (se Ressourcer). Alternativt kan du navigere til HP's websted, klikke på "Support og drivere", indtaste din computermodel og klikke på "Drivere". En liste over de nyeste drivere til din computer vises, herunder RC410-M BIOS-drivere.

Trin 2

Klik på "Download" ved siden af ​​Bios RC410-M driverbeskrivelsen. Vælg at gemme programmet, når du bliver bedt om at enten køre eller gemme programmet.

Trin 3

Find programikonet i den mappe, du valgte at gemme programmet i, og klik på det to gange for at installere det. Klik på "Ja", hvis der vises en meddelelse, der siger, at du allerede har driveren og ønsker at vide, om du vil tilsidesætte den. Klik på "Næste", når du bliver bedt om det, og følg installationsinstruktionerne. Vent på installationsguiden for at afslutte BIOS-opdateringsprocessen.

Genstart computeren, hvis du bliver bedt om det. Din opdaterede BIOS-driver er nu installeret.