Hvordan fungerer StubHub?

StubHub blev grundlagt i 2000 og er en online sekundær sælger af billetter til sports- og underholdningsbegivenheder. At sælge og købe billetter på webstedet tager kun få skridt.

Sælger billetter

Sælgere angiver deres tilgængelige billetter og indstiller deres pris på webstedet. Sælger bestemmer prisen, hvilket betyder, at omkostningerne for køberen kan være mere eller mindre end billets pålydende værdi.

Leder efter billetter

Billetkøbere gennemgår webstedets liste over sports- og underholdningsbegivenheder for at finde den eller de interesserede. Køberen kan gennemgå stadion- og teaterkort for at bestemme, hvor mange billetter der er tilgængelige for hver sektion, og for hvilke omkostninger. Prisoplysninger er også angivet pr. Billet.

Køb og modtagelse af billetter

Købere kan købe billetterne via kreditkort eller PayPal-konto. Derefter sendes de enten via mail, levering af pakker eller kan i nogle tilfælde downloades og udskrives fra en lokal stationær computer mod et mindre gebyr.

Overvejelser

StubHub kræver oprettelse af en brugerkonto inden billetkøb. Kontooplysninger inkluderer navn, adresse, e-mail-adresse og ny kontoadgangskode. En brugeraftale og fortrolighedspolitik skal gennemgås og accepteres, før en konto kan oprettes.