Hurtig tip: Ændre størrelse på billeder direkte i Mail App i Mac OS X

Vidste du, at du hurtigt kan ændre størrelse på billeder og billeder direkte i Mail-appen til Mac OS X? Det er rigtigt, du kan ændre størrelsen på vedhæftede billeder lige i Mail-applikationen uden at skulle forlade størrelsen gennem en anden app som Preview eller Photoshop, men i stedet kan du håndtere hele størrelsesprocessen direkte i Mail-appen i stedet.

Sådan ændres størrelsen på fotos i Mail til Mac

Dette virker i alle versioner af Mac OS X Mail-appen (ja endda El Capitan og nyere). Du får små, mellemstore, store og faktiske størrelse til rådighed som muligheder for at ændre størrelsen på billedet, her er hvordan det virker, og hvor skal du se det:

  1. Lav en ny email-besked i Mac Mail-appen, og vedlæg et billede
  2. Klik på rullemenuen "Billedstørrelse" og vælg din valgfri størrelse
  3. Send som sædvanlig!

Dette er rigtig godt og fungerer for et billede eller flere billeder i e-mailen. Men for mig personligt, hvis jeg skal ændre størrelsen på mange billeder, gør jeg en batch resize i Preview på Mac og derefter vedhæfte dem til e-mailen eller hvad jeg ellers bruger dem til.

Dette gode tip kommer faktisk direkte fra skaberne af vores yndlingscomputere og software, Apple. Her er det citeret for jer alle at udnytte:

"Har du nogensinde bemærket, hvordan freaked out familie får, når du mailer dem high-res billeder fra dit seks eller otte meter digitalkamera? For eksempel kan din bedstemor i Minnesota måske ikke have Photoshop CS2, og så beskæftiger sig med det 26MB, 41-tommers videobillede, du har skudt med dit otte-megobaseret kamera, muligvis belaster hendes system. Derfor vil du måske reducere størrelsen af ​​de fotos, du skal sende til e-mail. Du behøver ikke engang at starte Photoshop - fordi du kan gøre størrelsen lige inden for Mail.

Når du har vedhæftet et billede til din e-mail-besked (du kan bare trække og slippe billedet i vinduet Ny besked), se i nederste højre hjørne af dit e-mail-meddelelsesvindue, og du får se en pop- op menu hvor du kan vælge billedstørrelse, du gerne vil sende. Så snart du vælger en størrelse (bortset fra den faktiske størrelse), skal billedet straks nedjusteres lige inden i vinduet med emailbesked, så du kan se den nøjagtige størrelse af det billede, du sender. "

Dette er et hurtigt og super simpelt tip, som jeg ville ønske jeg vidste om mange år og utallige e-mails siden. Du kan ændre størrelsen på billeder direkte i Mail.app i Mac OS X, Apples mailklient! Ikke mere åbner Photoshop for at ændre størrelse og komprimere billeder, før du sender dem ud, gør det rigtigt, når du komponerer en email. Er jeg den eneste, der ikke vidste om denne handy email resizing evne?