Fix Repeated "Din besked kunne ikke sendes" Beskeder Fejl på Mac

Mac-brugere kan støde på en popup-fejl, der stammer fra meddelelsen App i Mac OS, som informerer dem om "din besked kunne ikke sendes". Ofte, når denne fejldialog vises, er det tilsyneladende ude af ingenting, eller når en Mac vågner fra søvn eller har genstartet.

Selv om det er muligt at støde på "din meddelelse ikke kunne sendes" fejl for legitime afsendelsesfejl, eller fordi iCloud eller iMessage er nede (meget sjældent), er det også muligt, at fejlen kan vises på grund af et synkroniseringsproblem, i hvilket tilfælde der ikke er noget at justere, og løsningen i så fald er lidt tåget.


Den fulde tekst af fejlen du kan se, samt de tre muligheder er: "Der opstod en fejl ved afsendelse af den foregående meddelelse. Vil du sende det igen? Ignorer - Åbn meddelelser - Send besked igen " Du kan vælge ignorere, og fejlen kommer sandsynligvis straks tilbage. Du kan vælge Åbn meddelelser, og du vil også normalt se den samme fejl igen. Hvis du vælger "Resend Message", hvis der ikke var en mislykket besked, kan du ende med at sende en gammel besked igen, eller der kan slet ikke ske noget. Klar som mudder, ikke? Alligevel, da dette er lidt af en gener, er det her, hvad du skal gøre, hvis du oplever dette på en Mac.

1: Kontrollér iMessage & iCloud-indstillinger

Før alt andet skal du sørge for, at iMessage-indstillinger og iCloud er aktiveret som forventet på Mac'en. Det er muligt at støde på denne fejlmeddelelse, når en iMessage- eller SMS-besked faktisk ikke har sendt fra Mac'en. I så fald kan du næsten altid løse problemet ved at dobbelttjekke appindstillinger for meddelelser og sørge for, at Mac'en er konfigureret til at sende meddelelser, SMS-beskeder, og har iCloud aktiveret og logget ind.

  • Kontroller "iCloud" system præference panel og sørg for, at iCloud og Beskeder er aktiveret og logget som forventet.
  • Fra appen Beskeder skal du trække vinduet "Beskeder" og vælge Indstillinger, og sørg for, at kontoindstillingerne er konfigureret og aktiveret som forventet.

2: Den gentagne Cilck "Ignorere" Solution

Ja, det er lige så dumt som det lyder! Hvis du løbende støder på fejlmeddelelsen "Din besked kan ikke sendes", når du tænder en Mac, efter at den har slukket et stykke tid eller vækker en Mac fra søvn efter at have sovet i et stykke tid, kan fejlen skyldes en nysgerrige synkroniseringsproblem med appen Messages, og ikke en faktisk meddelelses sendfejl. Løsningen i dette tilfælde er gentagne gange at ignorere dialogvinduet, som ser ud til at dukker op for omkring det samlede antal beskeder, der skal synkroniseres med en anden iOS-enhed eller Mac, der bruger det samme Apple ID.

Så hvad laver du? Klik på knappen "Ignorer". Klik det mange gange. Dialogvinduet holder igen, så fortsæt med at klikke på "Ignorer". Ja jeg ved, det lyder tåget, fordi det er tåget.

Til sidst går fejlmeddelelsen væk, formentlig fordi alle de ikke-synkroniserede iMessages vil have synkroniseret ordentligt mellem alle de samme Apple Apple-enheder, og ting vil fungere igen som forventet.

Har du en anden løsning på denne fejl? Måske kender du en anden årsag? Lad os vide i kommentarerne.