Sådan ryddes gratis op på din computer

Elementer, du har brug for

  • Stigende antivirus

  • Avira AntiVir Personal

Virus er farlige parasitter, der inficerer bestemte filer. Normalt downloades disse fejl fra ukendte websteder, der er knyttet til programmer. Men bestemte websteder sender dig vira bare ved at klikke på deres link. Når en virus har taget kontrol over dit system, kan det være svært at fjerne det. Når filen åbnes, knyttes den til andre applikationer, herunder Windows-systemfiler. Du kan fjerne vira, malware og spyware med gratis værktøjer. Rising Antivirus og Avira AntiVir Personal (se ressourcer) sammen med andre gratis applikationer kan rydde op i vira inden for en time.

Dobbeltklik på applikationen "Freerav.exe." Vent et par sekunder. Tryk på "Engelsk" og derefter på "OK". Gå igennem installationsprocessen, som inkluderer at acceptere vilkårene samt vælge en destinationsmappe. Rising fortsætter med at gennemføre en hurtig scanning, før programmet installeres.

Genstart Windows ved at trykke på "Udfør" i slutningen af ​​installationen. Efter genstart starter Rising med at køre en sikkerhedsscanning. Beslut derefter at konfigurere en daglig automatisk scanning eller manuel.

Klik på "Start-menuen" og derefter på fanen "Programmer". Vælg mappen Rising-fil og tryk på fanen "Rising Antivirus".

Vælg knappen "Opdater". Opdater Rising Antivirus-applikationen mindst en gang om ugen. Processen afsluttes inden for fem minutter. En computer-genstart er vigtig.

Højreklik på "Paraply" -ikonet i Windows-værktøjslinjen. Vælg "Kør stigende antivirus." Tryk på knappen "Scan". Klik på alle harddiske på din pc i venstre side. Tryk på afspilningsknappen "Start".

Lad scanningen være færdig. Dette tager cirka en time afhængigt af antallet af drev. Hvis du har en virus, kan du "Ryd", "Slet" eller "Ignorer." Rensning af filen forsøger at fjerne virussen. Sletning af filen fjerner den fra computeren og normalt den bedste løsning. "Ignorer" giver dig mulighed for at komme videre og beholde filen. Brug denne mulighed, hvis du føler, at programmet begik en fejl.

Dobbeltklik på "Avira_AntiVir_Personal_en.exe." Klik på "Næste" for at starte opsætningen. Vælg "Næste". Klik på feltet "Jeg er enig", og tryk derefter på "Næste". Vælg "Accepter privat brug" og tryk to gange på "Næste". Indtast dine oplysninger for en licens til fri brug. Vælg "Næste" to gange igen.

Konfigurer Avira. Hold "Detektion" på "Medium" niveauer. Tryk på "Næste". Vælg "Alle" trusler, og klik på "Næste" tre gange. Vælg "Finish".

Dobbeltklik på den røde paraply i din hurtigstartlinje. Tryk på linket "Scan system nu". Scanningen tager cirka en time. Statusvinduet viser "Forløbet tid" og "Trusler opdaget."

Vælg "Reparer", "Karantæne" eller "Slet" på virussen. I slutningen af ​​scanningen vises en rapport om opdagede vira. Prøv at "Reparere" filen, et forsøg på at fjerne virussen fra filen. "Sletning" af applikationen sletter virusoplysningerne. Hvis virussen ikke kan repareres eller fjernes, er "Karantæne" det sidste resultat. Dette flytter filen til et sikkert sted væk fra andre applikationer.

Tips

Kun har et antivirusprogram installeret på samme tid. To eller flere kan komme i konflikt med hinanden og forårsage nedbrud.