Sådan blokeres en indgående e-mail

Mange mennesker er kommet til at stole på, hvor let og effektiv e-mails er for at udføre deres professionelle og personlige forretning. E-mail giver brugerne mulighed for hurtigt at sende og modtage de nødvendige oplysninger samt at udveksle tanker, planer og opdateringer. Nogle brugere bliver frustrerede, når de modtager e-mails fra uønskede kilder. De føler måske, at afsenderens e-mails tapper deres tid eller forstyrrer dem urimeligt. Mange e-mail-programmer i dag tilbyder deres kunder muligheden for at blokere uønskede e-mails. "Bloker" eller "filteret" på et e-mail-program forhindrer e-mailen i at komme ind i din indbakke.

Filtre i Gmail

Trin 1

Klik på feltet ud for en uønsket besked, der indtastede din indbakke.

Trin 2

Klik på "Handlinger" på e-mail-værktøjslinjen, og klik på knappen "Filtrer meddelelser som disse". En side "Opret et filter" vises.

Trin 3

Bloker meddelelser fra e-mailens afsender eller andre e-mails med specificeret indhold ved at udfylde de relevante felter på denne side. Bemærk hvilke e-mails Gmail vil filtrere i fremtiden ved at anmode om, at Gmail blokerer e-mails fra specificerede e-mail-adresser, e-mails med angivne emnelinjer, e-mails, der inkluderer bestemte ord, e-mails, der ekskluderer visse ord eller e-mails med vedhæftede filer. Klik på "Næste trin."

Klik på feltet ud for den handling, du vil have, at Gmail-filteret skal udføre. Indstillingerne inkluderer at flytte e-mailen til en valgt mappe / mærke den (vælg etiketten), markere den som læst, slette e-mailen eller markere den med en stjerne. Klik på "Opret filter".

Filtre i Hotmail

Trin 1

Åbn din Hotmail-indbakke, og klik på "Indstillinger" i øverste højre hjørne. Klik på "Flere indstillinger" i rullemenuen.

Trin 2

Vælg indstillingen "Filtre og rapportering".

Find indstillingen "Vælg det filterniveau, du vil anvende på indgående beskeder". Klik på "Eksklusiv". Det eksklusive filter giver det højeste niveau af filtrering i Hotmail. Brugeren kan blokere e-mails, der ikke stammer fra brugerens godkendte kontakter eller tidligere bemærkede sikre afsendere.

Filtre med Yahoo!

Trin 1

Åbn din Yahoo! indbakke. Klik på knappen "Indstillinger" i øverste højre hjørne af siden. Vælg "Mailindstillinger" i rullemenuen.

Trin 2

Klik på Spam-knappen øverst til venstre på siden. Klik på afkrydsningsfeltet ud for "Send automatisk mistanke om spam til min Spam-mappevalg". Klik på "Gem ændringer."

Vend tilbage til Yahoo! indbakke. Marker afkrydsningsfeltet til venstre for enhver uønsket besked, der kommer ind i indbakken. Du kan klikke enten før eller efter åbning af meddelelsen. Klik på knappen "Spam" på indbakkeens værktøjslinje. Dette markerer beskeden som spam, og i fremtiden vil Yahoo! S SpamGuard blokere beskeden og straks sende den til spam-mappen.