Sådan brænder du en digital kopi til DVD

Det er nemt at brænde en digital kopi, såsom en MPG- eller AVI-fil, på en DVD og kræver grundlæggende DVD-authoring-software. At lære at brænde en digital videofil til en DVD er nyttigt til at downloade film og se dem på tv. Det er også fantastisk til at se dine egne hjemmefilm på tv.

Trin 1

Download og installer en DVD-authoring-software. NERO DVD-software er en suite designet til CD- og DVD-redigering. Det er gratis at downloade en prøveversion. Nero er ikke den eneste mulighed, andre softwarevalg inkluderer Windows Media Player, VLC Media Player, Real Player, Divx Player og Total Video Converter. Uanset hvilket program du vælger, skal du indsætte en tom DVD i computerens DVD-drev.

Trin 2

Åbn Nero Vision (hvis dette er dit softwarevalg) ved at åbne "Start Menu", "Programmer", "Nero" og derefter "Vision". Klik på "Opret DVD", derefter "DVD-Video". Klik på "Tilføj" for at åbne en opdagelsesdialogboks, der giver brugeren mulighed for at finde og tilføje de filer, de vil brænde. Find og vælg filerne til brænding ved hjælp af dialogboksen, og klik på "OK". Når alle filerne er tilføjet, skal du klikke på "Næste".

Trin 3

Udfyld oplysningerne om menupunkter i menuskærmen. Indtast navnet på DVD'en i "Titelmenuen". Tilpas andre menupunkter. Standardindstillingerne er dog gode for de fleste projekter. Klik på "Næste" for at få vist DVD'en. Hvis alt er i skak, skal du klikke på "Næste".

Klik på "Brænd" for at brænde DVD'en. Dette kan tage noget tid, afhængigt af de involverede filer og brænderens hastighed. Nero koder videofilerne som DVD-filer - hvilket kan tage 30 minutter til en time på de fleste computere. Derefter brænder programmet de filer, som kan tage to til ti minutter. Når Nero er færdig, skubber DVD'en ud.