Sådan får du Siri til at læse nyheder om dagen til dig i iOS

Siri til iOS kan nu afspille korte daglige nyhedsfordelinger efter anmodning, så du hurtigt kan høre nyhedsrekorder fra nogle populære mainstream-nyheder og mediekilder. Dette er en praktisk funktion, hvis du vil have en hurtig blurb om, hvad der tilsyneladende er nyhedsværdigt på en given dag, og det virker det samme på iPhone og iPad.


Nyhedsfordelingerne er korte podcasts og normalt mellem 1 minut og 7 minutter lang afhængigt af kilden og sandsynligvis andre faktorer og kan komme fra en række forskellige forretninger, herunder NPR, Fox News, CNN, Washington Post, CNBC, Bloomberg, og ESPN. Funktionen er også tilgængelig i Storbritannien og Australien, men i øjeblikket ser det ikke ud til, at brugere kan få nyheder fra internationale kilder eller fra deres hjemland.

Sådan får du nyheder fra hinanden fra Siri

I øjeblikket kan man få Siri nyhedsoversigter og recaps fra NPR, Fox News, CNN, Washington Post, CNBC, Bloomberg og ESPN. Sådan virker denne funktion:

Opkald Siri som sædvanlig, enten med et Hjem-tastetryk, tryk på sideknappen på iPhone X, Hey Siri-stemmeaktivering eller endda Type til Siri, og brug derefter følgende kommandoer:

  • "Afspil nyhedsoverskrifter"
  • "Spil nyheder fra NPR"
  • "Play news from CNN"
  • "Spil nyheder fra Fox News"
  • "Hey Siri, spil mig nyheder fra CNBC"
  • "Spil mig sportnyheder fra ESPN"
  • "Spil mig nyheder fra Washington Post"
  • "Spil forretningsnyheder fra Bloomberg"
  • "Fortæl mig nyhederne fra Fox News"
  • "Fortæl mig nyheder fra NPR"

Du kan bede om forretningsnyheder, som enten kan være CNBC eller Bloomberg:

Eller du kan bede om nyheder, som synes at være standard til NPR, med CNN, Fox News, Washington Post som alternativer.

Og der er også sportsnyheder fra ESPN:

Du skal sige "play news", hvis du blot siger "give mig nyheder", så vil Siri i stedet returnere en masse overskrifter fra Apple News-appen og ikke læse nogen nyheder til dig.

Bemærk, at denne funktion ikke er helt idiotsikker endnu, og der er et par quirks og fejl. Især at få nyheder fra Washington Post og Fox News var lidt funky i testning. Uanset om dette er noget fra Siri eller fra disse nyheder, er det ikke klart, men det er værd at nævne, da du kan blive forvirret, hvis du støder på et eller andet problem.

I gentagen test med Washington Post slutter Siri ofte med at spille en helt uafhængig podcast kaldet "kan du gøre det?"

I forbindelse med testning med Fox News gav Siri nogle gange mig nyhedsoversigter fra sidste år frem for i dag.

Prøv hver et par gange selv, din kilometertal kan variere.

Når nyhedsoverskrifterne virker med Siri, virker det som forventet, det er en flot funktion og tilbyder en enkel hurtig måde at høre dagens overskrifter fra forskellige nyheder.

Vi kan forvente, at denne funktion forbedres i takt med tiden, og sandsynligvis vil kapaciteten også komme til andre Siri-enheder i den nærmeste fremtid. Måske kan endda nogle dagbrugere sætte deres egne standardnyhedsvalg til Siri, og spille tredjeparts nyhedsfordelinger og recapas også, og spille nyheder fra udenlandske og internationale kilder, hvem ved det?

Funktionen er specifikt nævnt i udgivelsesnoterne i iOS 11.2.5, men i test kan du normalt få nyhederne til at læse til dig med tidligere iOS-versioner, så prøv det på din iPhone eller iPad og rapporter tilbage. Funktionen fungerer ikke i øjeblikket på Mac med Siri.

Hvis denne funktion ikke gør det rigtigt for dig, er du måske ikke fan af de korte nyheder podcasts, eller du vil hellere have mere detaljerede oplysninger, det er værd at nævne, at du også kan have Siri læse skærmen til dig i iOS, herunder artikler på skærmen på en iPhone eller iPad, hvilket er et andet godt trick, der virker i alle iOS-versioner.