Command Line Cheat Sheet Wallpaper - Lær kommandoer med en baggrundsbilde

Hvis du er ny til at bruge kommandolinjen og forsøger at lære Terminal, kan du angive en snydeplade med kommandosyntax til almindeligt brugte tricks som dit baggrundsbillede. Det kan være en ret nyttig måde at hjælpe med at huske kommandoer.


Billedet indeholder: filkommandoer, ssh, installation og opbygning fra kilde (vil kræve dev-værktøjer), netværksbasics, systeminformation, søgning, processtyringskommandoer, filtilladelser, komprimering, generelle kommandolinjegenveje og VIM og meget mere. Mens denne cheat sheet-baggrund var beregnet til Linux-brugere, arbejder hovedparten af ​​kommandoerne også i Mac OS X, da Mac OS er baseret på en unix BSD-kerne, så uanset om du er på en Mac eller pc, er det ikke rigtig noget lige så meget meget som at have adgang til kommandolinjen og det er magt.

  • Du kan få fat i den fulde opløsning (2500 × 1600) version her

Indstil tapetet til din Mac eller Linux-maskine, og du kan se skrivebordet til hurtigreference for tonsvis af kommandoer, der ofte bruges.

Dette er en virkelig praktisk måde at lære pæne tricks, især for dem der er nye på kommandolinjen eller for dem, der bare kan lide at have en opfriskning praktisk til nogle metoder og syntaks for de utallige tilgængelige kommandoer.

Tak til Peter for at sende dette ind, og du kan også tjekke flere af vores kommandolinje tips også.

Opdatering: Som et par bemærkninger påpegede, var det oprindeligt hentede billede indeholdt en joke, der ikke var særlig sjovt, billedet er blevet ændret. Der er ingen kommando til at 'gøre din computer hurtigere'!