Toshiba Satellite Diagnostic Tools

Toshiba-bærbare computere inkluderer et indbygget diagnostisk værktøj, så du kan foretage fejlfinding på elementer på din satellitcomputer, der ikke ser ud til at fungere korrekt. Værktøjet kan ikke løse de problemer, det identificerer, men det giver råd til, at du kan løse dem på anden måde. Toshiba PC Diagnostic Tool findes under "Hjælpeprogrammer" i "Toshiba" -mappen på din programliste.

Grundlæggende informationsskærm

Toshiba Satellite Diagnostic Tools

Når du åbner Toshiba PC Diagnostic Tool, søger computeren selv efter oplysninger om den hardware, der er installeret på systemet. Denne skærm kan tage et stykke tid at udfylde sig selv, men informationen deri er meget nyttig, hvis du har brug for at identificere dine nøjagtige komponentmodeller til udskiftning eller reparation. Denne skærm kan også bruges til at kontrollere for manglende genstande. For eksempel, hvis du har installeret en ekstra RAM-chip, og den ikke vises på denne skærm, betyder det, at chippen enten ikke er korrekt installeret, eller at den ikke genkendes af systemet af en anden grund.

Hardware diagnose

Toshiba Satellite Diagnostic Tools

Diagnosticeringsværktøjet åbnes ved at klikke på fanen "Diagnosticeringsværktøj" ud for fanen Grundlæggende information. Værktøjet kører en kontrol på alle de indbyggede systemer på din computer, såsom skærm, hukommelse, processor, lydkort og modem. Du kan indstille det til at kontrollere individuelle poster i stedet for hele systemet, hvis du har en bestemt bekymring. Diagnosticeringsprocessen er noget interaktiv. Du kan blive bedt om at identificere, om du hører lyd fra hver højttaler, eller om der blev vist et display.

Reparationsværktøjer

Toshiba-bærbare computere inkluderer et indbygget diagnostisk værktøj, så du kan foretage fejlfinding på elementer på din satellitcomputer, der ikke ser ud til at fungere korrekt. Værktøjet kan ikke løse de problemer, det identificerer, men det giver råd til, at du kan løse dem på anden måde. Toshiba PC Diagnostic Tool findes under ...

Når diagnosen er kørt, vil emner, der fungerer korrekt, blive mærket "Pass", mens emner, der ikke fungerer korrekt, vil blive mærket "Fail." Alle emner, der ikke er installeret på din computer, vil blive mærket "Spring over". Når du har diagnosticeret problemerne med din bærbare computer, kan du vælge, om du vil prøve at reparere dem selv eller tage din bærbare computer til en autoriseret reparationstekniker. Værktøjet giver dig mulighed for at gemme resultaterne som en tekstfil, som du kan udskrive og bringe til en reparationstekniker for at hjælpe med at finde dine satellitproblemer. Hvis du vælger at udføre reparationer selv, har vinduet PC Diagnostic Tool et direkte link til Windows Enhedshåndtering, som giver dig mulighed for at finde flere oplysninger om hver enhed og downloade opdaterede drivere.