Sådan sender du billeder fra iOS den nemme måde

At sende billeder fra din iPhone, iPad eller iPod touch er nemmere end nogensinde i moderne versioner af iOS, fordi du faktisk kan vedhæfte billeder lige fra skærmens postkomposition.

Dette er meget enklere end den kopiere og indsætte metode, der ofte blev brugt til at sende billeder fra en iOS-enhed, og på mange måder er det lettere end at starte fra Photos app, da du ofte er halvvejs gennem en email, når du vil Vedhæft et billede for at sende ud.

Sådan indsættes et billede i en e-mail på iPhone og iPad

Sådan bruger du den fremragende "Indsæt" -funktion til hurtigt at sende et foto fra din iPhone eller iPad :

  1. Fra Mail-app skal du skrive en ny e-mail som normalt
  2. Tryk og hold i kroppen af ​​en mail besked
  3. Når kontekstmenuen vises på skærmen, skal du trykke på højre pileknap og derefter trykke på "Indsæt billede eller video"
  4. Find billedet, der skal vedhæftes i din fotoskærmrulle, tryk på det og send mailen som sædvanlig

Dette virker i alle versioner af iOS, der endda er eksternt moderne, så selv om det kan se lidt anderledes ud, finder du funktionen findes i Mail-appen til iPhone og iPad. Sådan ser det ud i tidligere versioner med samme funktionalitet men et anderledes udseende:

(Billedet ovenfor viser, at du e-mailer et billede fra en iPhone. Bemærk, at på iPad er knappen "Insert Photo eller Video" umiddelbart synlig med et tryk og hold og kræver ikke at trykke på pileknappen)

Ved at gentage processen kan du vedhæfte flere billeder til e-mailen, hvis du vil. Realistisk er det at sende en gruppe fotos hurtigere direkte fra kamerarullen, fordi du nemt kan vælge flere billeder og komponere en e-mail direkte fra fotos ved blot at tjekke en gruppe af dem hurtigt, men brug det trick, der passer bedst til din arbejdsgang og din situation .

Alt i alt er dette en rigtig god forbedring til Mail på iPhone og iPad. Med tidligere versioner af iOS er processen med at vedhæfte fotos baseret på at bruge kopi og indsæt og ved hjælp af multitasking for at skifte mellem Fotos og Mail. Selvfølgelig virker denne metode stadig i de nyeste iOS versons, men den direkte linje indsætningsmetode beskrevet ovenfor er ganske hurtigere for de fleste individer, og det er også lettere at forklare for nyankomne til platformen.