Sådan konfigureres HP bærbare hovedtelefoner, der ikke fungerer

Når du oplever et problem med at få lyd til at komme gennem din Hewlett-Packard bærbare hovedtelefonstik, skal du sandsynligvis kun konfigurere enheden i Kontrolpanel. Mange gange foretages utilsigtede ændringer ved en fejltagelse, eller andre enheder tilsluttes og deaktiverer hovedtelefonerne. Hvis du aldrig har været nødt til at konfigurere dine HP bærbare hovedtelefoner før, skal du ikke stresse over det. HP har gjort det nemt at justere indstillingerne for det interne lydkort.

Trin 1

Gå til "Start", og vælg derefter "Kontrolpanel". Kontrolpanelet er, hvor du foretager brugerdefinerede indstillinger til dine HP-enheder og deres funktionalitet og endda tilføjer eller fjerner programmer.

Trin 2

Klik på "Hardware og lyd", og vælg derefter "Lyd".

Trin 3

Klik på enheden "Intern hovedtelefon / højttaler", og klik derefter på "Konfigurer".

Trin 4

Vælg den type opsætning, du vil bruge, og klik derefter på "Test".

Trin 5

Klik på "Egenskaber". Der finder du fire forskellige faner til redigering af funktionaliteten og konfigurationen af ​​dine HP bærbare hovedtelefoner. De fire forskellige faner er "Generelt", "Niveauer", "Forbedringer" og "Avanceret".

Trin 6

Klik på "Aktivér denne enhed" på fanen "Generelt" i feltet "Enhedsbrug". Dette gendanner funktionerne i hovedtelefonerne, hvis de er deaktiveret.

Trin 7

Klik på fanen "Niveauer" for at gå til lydstyrkeindstillingerne for hovedtelefonerne.

Flyt lydstyrkeskyderen helt til højre på "Interne hovedtelefoner / højttaler." Dette vil sikre, at lydniveauer føres gennem hovedtelefonstikket, når det er blevet aktiveret. Resten af ​​konfigurationsprocessen er et spørgsmål om smag.